בהתאם, לא ניתן פסק-דין בהיעדר התייצבות לפי תקנה 11 לתקנות שיפוט בתביעות קטנות (סדרי דין), התשל"ז-1976.
...
תחת זאת, אני מחייב את הנתבעת לשלם לאוצר-המדינה, בתוך 15 ימים מיום שקיבלה לידיה פסק-דין זה, סך של 1,500 ש"ח בגין אי-קיום החלטתו של בית-המשפט מיום 23.4.2021.
בית-משפט זה עמד על כך בעבר:
"אני סבורה כי יש ממש בעילת התביעה של התובע לפי חוק הגנת הפרטיות, תשמ'א-1981 לפיו ניתן לפסוק פיצוי ללא הוכחת נזק עד לגובה הפיצוי המקסימלי במידה ותוכח הטרדה. מקובל עלי כי שיחות חוזרות ונשנות אל התובע בניסיון לשכנעו להצטרף לשירותי התקשורת של הנתבעת, בעת שהתובע מבקש מן הנציגים פעם אחר פעם להפסיק שיחות אלה, כפי שנשמע מהקלטת השיחות שנשמעה בפני, מהוות הטרדה" (ת"ק (שלום תל אביב-יפו) 6597-10-17 נטע נ' הוט מובייל בע"מ, בפסקה השישית לפסק-דינה של כבוד השופטת סיגל דומניץ סומך (פורסם במאגרים, 2.8.2018)).
בנסיבותיו של הענין אשר לפנַי – קיומן של כמה שיחות זו אחר זו; התנהלותה המפרה של הנתבעת; סירובה לטול אחריות כנדרש ולוודא חדילה מהטרדתו של התובע; המניע הכספי המובהק לשיחות המטרידות ותקרת-הסכום הקבועה בחוק הגנת הפרטיות – אני מעמיד את סכומו הראוי של פיצוי על 6,000 ש"ח.
אני מקבל, אפוא, את התביעה ומחייב את הנתבעת לשלם לתובע סך של 6,000 ש"ח לפי עילתה ועוד סך של אלף שקלים להוצאות-המשפט.
את הסכום הכולל – 7,000 ש"ח – על הנתבעת לשלם לתובע בתוך 15 ימים מיום, שקיבלה לידיה פסק-דין זה. כפי שקבעתי בחלקם הקודם של הדברים, בנוסף לסכום הזה תשלם הנתבעת לאוצר-המדינה סך של 1,500 ש"ח. איחור בתשלומו של איזה מן הסכומים שנפסקו יוסיף לו הפרשי-הצמדה ורבית לפי הכללים הקבועים בדין, מיום-החיוב האמור ועד למועד-התשלום בפועל.