הערייה הפניתה לכך שהתובע ביקש להתפטר חודשים רבים לפני השימוע, ואף הודיע על כך, אך לאחר שהבין שלא יהיה זכאי לתשלום פצויי פיטורים או דמי אבטלה, התובע חזר בו מההתפטרות וניסה להביא פעם אחר פעם לפיטוריו.
לכל האמור לעיל יש להוסיף, כי התובע כלל לא ניסה לברר מהם תנאי העבודה כמנהל מרכז נוער, ומה משמעות האמירה לפיה ינויד "ללא מתן התוספות אשר שולמו לך תחת תפקידך במועדון התדר". בהליך זה העיריה הוכיחה כי למעט מיכסת אחזקת רכב, לא היה הבדל בתנאי השכר של התובע כמנהל התדר לעומת תנאי שכרו כמנהל מרכז נוער.
"
לאור עדות זו, תמוהה התביעה להפרשי שכר בשיעור של עשרות אלפי שקלים, שהוגשה רק לאחר סיום יחסי העבודה, במיוחד כשהיא מבוססת על אותם דוחות נוכחות שהועברו לעיון ולהערות של התובע במהלך תקופת העבודה.
מעבר לכך, ההסבר שניתן על ידי הערייה (גם אם ניתן לראשונה בסיכומיה), מתיישב עם מתכונת השכר בשירות הצבורי, אשר למגינת הלב, לעיתים טבלאות השכר בו אינם מתעדכנות בקצב עידכון שכר המינימום, כך שקיימים דירוגים ודרגות בהם העובדים מקבלים תוספת השלמה לשכר מינימום (המכונה בתלוש – תוספת על פי חוק) ותשלומה מתייתר עם התקדמותו של העובד בסולם הדרגות, בקידום מקצועי או בותק במקום העבודה.
...
בסופו של יום, השאלה אם התרחשה או לא התרחשה התנכלות כלפי העובד במקום העבודה היא שאלה עובדתית, שעל הערכאה הדיונית להכריע בה, על יסוד התרשמותה ממכלול הראיות והעדויות לפניה.
התביעה לפיצויים בגין מניעת גישה להסכם העסקה ותלושי שכר של התובע נדחית, בהעדר מקור נורמטיבי לפיצויים בעילה זו. בכל הנוגע לתלושי השכר, יש לציין כי התובע אישר בחקירתו הנגדית שקיבל את תלושי השכר מדי חודש.
בנסיבות אלה, התביעה ברכיב זה נדחית.
סוף דבר – התביעה נדחית בעיקרה.