עוד נקבע שם כי תנאי שכרם הראשוניים יהיה "שכר גלובאלי (הכולל שעות נוספות ועבודה בלילות, שבתות וחגים) של 10,000 ₪ נטו לכל אחד ממנהלי העסקים. מינהלי העסקים לא יהיו זכאים להטבה נוספת כלשהיא למעט ביטוח מנהלים וקרן פצויי פיטורין. השכר יתעדכן מדי שנה בשנה על פי ביצועי החברה ובהסכמה בין הצדדים". עוד נקבע באותו סעיף, כי אם יחדלו לעבוד בחברה הם לא יהיו זכאים לשכר ולא יהיו זכאים לדיבידנד.
כך גם נקבע בסעיף 5 להסכם 2011 (ע' 9 ש' 27-30), שלפיו "שכרם של אודי ורן יהא שכר המינימום הנהוג במשק, ... כן תתבצענה הפרשות מתאימות לקופת פיצויים. אודי ורן לא יהיו רשאים ליצבור חופשה, וחייבים לנצל מדי שנה את ימי החופשה העומדים לזכותם".
עולה איפוא, כי הן בהסכם שתוף פעולה והן בהסכם 2011, הצדדים להסכם כללו בחובם, הלכה למעשה, הסכמי העסקה – הסכמים הכוללים בחובם סממנים הנוגעים ליחסי עובד - מעסיק תוך שימוש במונחים מתחום משפט העבודה: "שכר גלובאלי", "שעות נוספות", "שכר נטו", "פצויי פיטורין", "שכר מינימום" וצבירת "ימי חופשה"; וכן קיימת הפרדה בין שכרו כעובד לבין קבלת דיבידנד כבעל מניות.
רביעית, אין מחלוקת כי התובע קיבל שכר בפועל מהחברה ולא היה לו עסק נוסף בתקופת הרלוואנטית לתביעה (ע' 10 ש' 8-9; ע' 26 ש' 7-8), כמו גם שקבל תלושי שכר מהחברה מידי חודש בחודשו (נספח 3 לתצהיר התובע) ואלו אינם תלושים פקטביים (ע' 31 ש' 24-25).
...
שלישית, אמנם לגבי חלק מהאירועים אשר פורטו בדוגמאות היה ניתן להתקיים בדרך נאותה יותר, ואשר לחלקם האחר על הרשויות המוסמכות לענות בהן; ואולם לא מצאנו, כי במהלך תקופת העסקתו כעובד, סמוכה ופנחסי ביקשו לגרום לתובע נזק במכוון (כדוגמת הטענה בעניין סיום העסקתו ואי תשלום שכרו) ומכל מקום אין בטענות ובדוגמאות שהובאו על ידי התובע, אשר חלקן אף לא הוכחו כלל ועיקר (כדוגמת טענה בדבר לשון הרע שנטענה באופן כוללני), כדי להוות עילה להרמת מסך ההתאגדות.
התביעה כנגד הנתבעים 2 ו-3 נדחית.
התובע ישלם לנתבעים 2 ו-3 הוצאות משפט בסך 4,000 ₪.