ואולם, מאחר שהתובעת לא העלתה במפורש בכתב התביעה כי היה על משרד החינוך לפעול לסיום העסקתה בהתאם למסלול המשמעתי חלף המסלול של אי התאמה פדגוגית, אנו לא נכריע בשאלה זו. עם זאת יוער, כי בעוד שבהליך פיטורי אי התאמה (מטעמים פדגוגיים) הכוח נשאר בידי המשרד וליתר דיוק בידי המפקחים, הרי שבפיטורי משמעת הכוח בעיניין עובר לאגף המשמעת במשרד ו/או בנציבות שירות המדינה על הנפקות הנובעת מכך.
שלב אחרון - ביום 26.5.2019 החליט מנכ"ל המשרד דאז, מר שמואל אבואב, על פיטורי התובעת מטעמים פדגוגיים, כך שהחל מיום 31.8.2019 לא תוכל התובעת לשמש כעובדת הוראה במוסדות חינוך רישמיים או מוכרים שאינם רישמיים (ת/פ"ז).
...
אנו סבורים כי חלק ניכר מהסעיפים ומהנספחים צורפו שלא לצורך ואלו לא נדרשים להכרעתנו.
בנוסף, המשרד החתים את התובעת על כתב ויתור, חרף הצהרתה המפורשת כי תלויות ועומדות לה טענות חריפות, עת התובעת היתה עם "הגב לקיר".
לטענת הנתבעת, דין התביעה להידחות על הסף מחמת התיישנות, שכן נתבעים סעדים גם עבור תקופת עבודתה בגן ברקת אותו ניהלה בין השנים 2008-2010.
לאחר ששקלנו את טענות הצדדים, בחנו את המסכת הראייתית והתרשמנו מהעדויות שנשמעו בפנינו הגענו לכלל מסקנה כי דין התביעה ברכיב זה להידחות.
סוף דבר
התביעה על כל סעדיה נדחית בזאת, למעט פיצוי לא ממוני בסך של 30,000 ₪ אשר הנתבעת תשלם לתובעת תוך 30 יום מהיום.
נוכח סכום התביעה מזה (296,080 ₪), והסעד הנפסק מזה (כעשירית מסכום התביעה), התובעת תשלם לנתבעת הוצאות משפט, ברף הנמוך, בסך של 3,000 ₪ אשר יקוזזו מהסכום הנפסק בסעיף 176 לעיל.