הפסד דמי אבטלה: התובע לא הוכיח כי שכרו הקובע היה כפי שנטען על ידו, ולא קמה לו זכות לדמי אבטלה לפי שכר זה. התובע יכול היה למצות את זכויותיו מול המוסד לביטוח לאומי.
התובע סומך טענותיו על מספר ראיות, בכל הנוגע לשכר הקובע:
רישומים בספר המלצרים: הרישומים (מרוכזים בנספחים לסיכומי התובע) אכן מעידים על שכר גבוה, כאמור, וודאי שכר הגבוה משמעותית מן השכר המופיע בתלושים ובהקשר זה תומכים בעמדת התובע.
כך, פסק בית הדין הארצי לעבודה בהקשר זה בע"ע (ארצי) 41354-02-16 חנה מלכה - טרייל סוכנויות בע"מ, (9.1.19) (להלן: "עניין טרייל"), בזו הלשון (ההדגשות, כאן ולהבא, אינן במקור):
"הקניית הזכות הסוציאלית לפצויי פיטורים רק לעובד שפוטר (למעט בנסיבות המנויות בחוק) חייבה את הפסיקה להיתמודד עם מצבי ביניים בהם קיימת מחלוקת בין הצדדים בשאלה מי הביא בפועל לסיומם של יחסי העבודה, גם בנסיבות גבוליות. המבחן שנקבע לצורך כך הוא "האם במכלול הנסיבות הגיעו היחסים בין הצדדים לידי גמר, כתוצאה מביטולם על ידי המעביד או על ידי העובד" (ע"ע (ארצי) 256/08 מחמד בשיר קוקא - יוסי שוורץ (13.2.11)).
חישוביו של התובע (סעיף 59 לכתב התביעה) תואמים את שעורי ההפרשות המשתנים במהלך השנים ולא נסתרו, אולם הזכאות להפרשות לא קמה מן היום הראשון לעבודה, כאמור.
דינו של תלוש שכר הנוקב בשכר שאין לו קשר לשכר המשולם בפועל, שונה מדינו של תלוש שכר שנתוניו הכלליים (כגון פרטי הצדדים, מספר ימי העבודה במקום העבודה וכיוצא באלה פרטים כלליים) אינם מדויקים.
...
בנסיבות אלה נדחית טענת הקיזוז במולאה.
סיכום
התביעה מתקבלת בחלקה.
התביעה נגד הנתבעים 2, 3 ו-5 נדחית.