לטענת האם הכנסתו של האב גבוהה בהרבה מההכנסה שנקבעה בהחלטה למזונות זמניים שכן ככל שבית המשפט ייקח בחשבון את הכנסתו האמיתית של האב הכוללת: משכורת, הטבה בגין העמדת רכב ממקום העבודה בסך של כ- 3,240 ₪, החזרי דלק המגלמים הטבה של כ- 1,000 ₪, החזר הוצאות בגין טלפון נייד בסך של 105 ₪, כרטיס אשראי ממקום העבודה לצרכיו השונים של האב בסך של 1,500 ₪ בחודש, ימצא בית המשפט כי שכרו של האב מגיע לסך של 18,379 לאחר הפחתת מיסי חובה.
עוד מבקשת האשה לדחות את בקשת האיש להחרגת סך של 37,046 ₪ שלטענתו צבר טרם הנישואים בחשבונם המשותף שעה שתביעה זו לא הועלתה בתביעתו אלא נתבקשה לאחר בקשת ההחרגה שהעלתה ושעה שבמועד הנישואים עמד חשבונו ביתרת חובה של 12,000 ש"ח.
לטענת האשה במועד הנישואין צירף אותה האיש לחשבונו מתוך כוונת שתוף מלאה, על פי בדיקת המומחה ערב הנישואים היה החשבון של האיש מצוי ביתרת חובה של 12,000 ₪, עובדה זו אף אישר האיש בחקירתו.
אמנם לטענת האיש יומיים טרם החתונה סך של 50,000 ₪ הועברו לחשבונו מתוכנית חסכון שהפכה נזילה, אך לטענת האשה מקור סכום זה הוא בהעברת שביצעו הוריו לחשבון כמתנת חתונה ולכן יש להתייחס לסכום זה ככל הכסף שקבלו הצדדים כמתנות לחתונה.
האשה טוענת כי החלפת הרכב מומנה מכספה בלבד והרכב מהוה רכב חליפי לרכב אשר היה ברשותה טרם הנישואין וניתן לה במתנה על ידי אביה ולכן יש להחריגו בהתאם לסעיף 5(א)(1) לחוק יחסי ממון.
יתירה מכך, כפי שפורט באריכות במסגרת הדיון בסוגיית המזונות, מצאתי כי לאיש לא הייתה כל הוצאת מדור שכן התגורר בבית אחותו, התומכת בו כלכלית, ולעניין זה מופנים הצדדים לדיון בחלק זה של תביעת המזונות בפסק הדין.
...
זאת ועוד משניתנה החלטתי מיום 17.5.20 בה קבעתי כי "לא מצאתי להיעתר לבקשה לפסיקת דמי שימוש ראויים אשר לא הוגשה כל תביעה בעניינם..." ולא הוגשה כל בקשת רשות ערעור או כל בקשה אחרת על החלטתי זו ואף במסגרת חוות דעת השמאית לא התבקשה כל התייחסות הרי שהחלטה זו חלוטה ואין מקום להידרש לטענה זו.
למעלה מן הצורך מצאתי להוסיף בקצרה כי אף לגופו של עניין לא מצאתי כי יש לטענה לדמי שימוש ראויים על מה לעמוד ואפרט בקצרה.
אם זאת, למעלה מן הצורך מצאתי לציין כי לאחר ששמעתי את עדותו של איש המחשבים ("המומחה") מר XXX (פרוטוקול הדיון מיום 23.2.21 עמ' 37-39) אני דוחה את הטענה שהאישה בכוונה תחילה פרצה למחשב האיש ומצאתי לקבל את הטענה כי החומרים בהם עיינה ועשתה שימוש למרות שהיו מקושרים לאיש היו במחשב שלה ללא כל הגנת סיסמא וללא שהיה עליה לעשות כל פעולה מכוונת ושלא כדין על מנת לחשפם.
סוף דבר
הצדדים יפנו אל המומחה על מנת שיעדכן את חוות דעתו בהתאם לקביעות פסק הדין.