משלא עשה כן, הגישה המשיבה נגדו ביום 26.4.2021 תביעה על סכום קצוב בסכום של 919.2 ₪.
המשיבה צרפה לכתב התביעה המתוקן הסכם רכישה טלפונית של הציוד, טופס אישור על התקנת הציוד בבית המערער, חשבונית מס על רכישת הציוד (מתוכה סכום של 900 ₪ עבור שני מכשירי "מגדילי טווח", 450 ₪ לכל מכשיר) ואישור מיום 5.8.2020 על כך שהמערער לא החזיר את שני המכשירים.
דבריו אלה של המערער, כך נפסק, אינם מתיישבים עם דבריו בדיון הראשון, אז הודה כי רכש מהמשיבה תוכנית "טריפל" הכוללת טלויזיה, אינטרנט וטלפון ביתי, וכי רכש שני מכשירי "מגדילי טווח", ולא החזירם, כאשר מצד אחד טען שהמשיבה סירבה לקחת אותם, ומצד שני טען כי רכש את הציוד ולכן אין להחזירו.
לבסוף, נפסק כי אין לקבל את טענות המערער בדבר כשלים בהתנהלות המשיבה: "נמצא כי הם ברף נמוך, שכן אף שראוי היה שהתובעת [המשיבה] לא הייתה טועה בחיוביה את הנתבע [המערער] ביחס לשיחות הטלפון והחיובים בגין הציוד, נגישות השרות, התעוד והטיפול בתלונות הנתבע היו יעילים. אין כל ממש בטענות הנתבע לכשלים חמורים בכוונת מכוון ושלא בתום לב" (שם).
קרן החוב בתיק ההוצאה לפועל הועמדה על 764.8 ₪ בגין חוב הציוד (יתרת התשלום עבור מכשירי "מגדילי הטווח") ו-220 ₪ בגין הוצאות המסירה, בצרוף הפרישי הצמדה וריבית כחוק ממועד הגשת כתב התביעה המקורי.
...
בית משפט קמא נדרש להכריע בין שתי גרסאות שהובאו בפניו בנוגע לעסקה בין הצדדים ביחס למכשירי "מגדילי הטווח": המשיבה טענה כי הוסכם שהמערער ישלם 25 ₪ לחודש למשך 36 חודשים בגין שני המכשירים, כי כל עוד הוא מנוי על שרותיה יקבל זיכוי של 15 ₪ לחודש ועם הפסקת ההתקשרות – ישלם את יתרת התשלומים; המערער מצידו טען כי הוסכם על רכישת שני המכשירים ב-10 ₪ לחודש למשך 36 חודשים.
במסקנה זו אין מקום להתערב (להלכה לפיה אין דרכה של ערכאת הערעור להתערב בממצאי עובדה ומהימנות, ראו, למשל, את ע"א 3605/21 קוריאה מוטורס ישראל בע"מ נ' אונגר, פסקה 9 (26.2.2024)).
מן המקובץ עולה כי דין הערעור להידחות.