בהתאם להסכם, היה על התובע להמציא, בתוך 180 ימים ממועד החתימה, מסמכים המעידים על עזיבת החברה המתחרה ועל תשלום הקנס.
עוד ציין התובע, כי הנו מנכ"ל של חברה, אך לא ידע להסביר כיצד הוא מבצע עסקה בהקף שכזה, עבור החברה, על בסיס תרשומת בכתב יד ולא על בסיס הסכם מסודר.
מעבר לידרוש, אדרש לטענות התובע לגופן.
יתרה מן האמור, בלתי מתקבל על הדעת בעיני שחברה סלולארית תעביר לידי לקוח 6 מכשירים חכמים חדישים, בהתבסס על תרשומת שנערכה ע"י הסוכן בכתב יד, מבלי שנחתם הסכם בנוסח המקובל בחברה.
באשר לחוות הדעת הגרפולוגית שהוצגה ע"י התובע, הקובעת בסבירות של 90% כי החתימה על גבי ההסכם שהוצג ע"י הנתבעת אינה חתימתו של התובע – לדידי, אין בה בעדי לסייע לתובע בתביעתו, וזאת משלושה טעמים –
האחד, הואיל וכאמור התובע נסמך בתביעתו על התרשומת בנספח ב', לענייניה כבר הכרעתי שהכתוב בה אינו מתיישב עם טענות התובע באשר התחייבויות הנתבעת כלפיו.
בפסיקת ההוצאות, הבאתי בחשבון את התייצבותה של הנתבעת באמצעות נציגה לשלושה דיונים בפני בימ"ש זה, וכן את העובדה שלאורך כל הדרך הייתה נכונה הנתבעת להגיע להסכמות עם התובע, לפנים משורת הדין ועל מנת לייתר את הצורך במיצוי ההליך המשפטי (לרבות מתן זכויים בסכומים ניכרים ומחיקת חוב כנגד השבת המכשירים), אולם אלו נדחו, פעם אחר פעם, ע"י התובע.
...
עוד טען התובע, כי בניגוד לסיכום עם הסוכן, חויב ביתר בסכום מצטבר של 25,609 ₪.
נוכח כל האמור, אני דוחה את טענת התובע כי נספח ב' מהווה את הסכם ההתקשרות בין הצדדים, וכן אני דוחה את טענותיו כי תוכנו של נספח ב' עולה בקנה אחד עם הזיכויים להם הוא טוען.
ביהמ"ש הוא המכריע בסופו של דבר, עפ"י מכלול הראיות שבפניו, ורשאי הוא לדחות מסקנות המומחה (ראה ע"א 974/91 עמידר חב’ קבלנית לבניין נ’ הועדה לתו"ב זמורה, פ"ד נ (5)104 ) .
סוף דבר –
התביעה נדחית.