האם ייצגה הנתבעת את התובעת בקשר עם שיחרור כספי הפיצויים באופן המזכה בשכ"ט נוסף -
לבסוף, ביקשה הנתבעת כי בקביעת שכה"ט יילקח בחשבון אף סכום ששוחרר לימים לידי התובעת בקשר עם שיחרור פצויי הפיטורין מאת קרן הפנסיה, אליה הועברו הכספים על ידי המעסיק.
לטענתה, לולא הוגשה על ידה התביעה, ולולא פעלה לייצוג התובעת לא היתה התובעת זכאית לקבל תשלום זה, ועל כן יש לפסוק לטובתה שכר טירחה בשיעור של 20% הן מן הסכומים ששולמו ישירות לחשבון הנאמנות על ידי המעסיק והן מן הסכום שהיתה התובעת זכאית לפעול לשחרורו בעקבות הייצוג מאת קופת הפנסיה.
...
לאחר ששמעתי את טענות הצדדים נחה דעתי כי יש לקבל את התביעה ולהלן טעמיי –
כדי להבהיר את המחלוקת שלפניי אפתח בסקירה תמציתית של המחלוקת בין הצדדים בתיק שלפניי נערך הסכם שכ"ט בכתב.
א. לכתב ההגנה כאן –ולביה"ד אף לא ניתנה שם סמכות לדון בעניין זה.
מכל אלו באתי לכלל מסקנה כי טענתה של הנתבעת, לפיה מדובר בכספים אשר הגיעו לידי התובעת בזכות ייצוגה על ידי הנתבעת כאן, אין בהם ממש.
סיכום ומסקנות -
לסיכום הדברים עד כה אני קובעת כי הנתבעת היתה זכאית, בהתאם לשון הסכם הפשרה ופסה"ד שניתנו בהליך בו יוצגה התובעת על ידי הנתבעת (בביה"ד לעבוד) ובהתאם ללשון הסכם שכה"ט שבין הצדדים כאן, לשכ"ט בשיעור כולל של 5,078 ₪ (כולל מע"מ) בלבד, המהווים 20% ומע"מ כדין מתוך כלל הסכום שנפסק לטובת התובעת (21,702 ₪).
הנתבעת העבירה לידי התובעת סך של 8,173 ₪ בלבד, כפי שהתברר במעמד הדיון, ואת היתרה "ניכתה" על חשבון שכה"ט שלשיטתה מגיע לה.
בנסיבות אלו אני קובעת כי מתוך כלל הסכום שנפסק לטובת התובעת על פי פסה"ד ואשר אמור היה להיות משולם באמצעות חשבון הנאמנות של הנתבעת, 21,702 ₪, היה על הנתבעת לנכות סך של 2340 ₪ על חשבון שכה"ט ולהוציא חשבונית מתאימה לידי המעסיק, וכן סך של 1,338 ₪ - יתרת שכה"ט כמפורט מעלה.