משהוכחו בעניינינו יסודות אלה (כפי שיפורט להלן), זכאים התובעים להגנה בדמות צו מניעה קבוע, וזאת ככל שהמפריע לשימוש במקרקעין הוא "מי שאין לו זכות לכך". הדיון צריך איפוא להיתמקד בשאלה האם לנתבעים זכות להפריע לשימוש במקרקעין.
האם יש הצדקה לכך שהנתבעים, במקום לפנות לערכאות בתביעה להכיר בזכות בעלות מכוחה הם מבקשים לפגוע בחזקה של עשרות שנים, יפעלו בכוח לכניסה למקרקעין ולפגיעה בשימוש בה? התשובה שלילית ומכאן שהתובעים זכאים לסעד המבוקש בהליך זה שמטרתו אחת – למנוע מצב בו הנתבעים פוגעים בחזקה הקיימת.
ניתן בזאת צו מניעה קבוע שלפיו נאסר על הנתבעים, או מי מטעמם, להכנס למגרש מושא המחלוקת בכתובת רחוב אל סהל אל ג'דיד מספר 67 בשכונת א-טור בירושלים.
...
המומחה העלה בחוות הדעת מסמך קשיים לגבי המהימנות:
הבולים הם משנות ה-60, כלומר חמש שנים מאוחר יותר מתאריך המסמך (סעיף ג);
הבולים הועברו להסכם ממסמך אחר (סעיף ד לחוות הדעת);
קיימות אינדיקציות כי הנייר נחתך מנייר אחר (סעיף ב: "צורת המסמך איינה מלבן מדויק, ונראה כי הינו חתוך מגודל אחר. המסמך רחב יותר בחלקו העליון, ולא כל הזויות בו ישרות");
קיים דמיון מסויים בכתב היד בין החתימות במסמך, אך אין די בכך כדי להגיע למסקנה ברורה (סעיף ז, בהתייחס לחתימות המוכר והקונה שאמורות להיות שונות).
הדברים שנאמרו באותו הליך מתאימים לענייננו, אלא שמצביעים דווקא על מסקנה הפוכה:
"השאלה היא, אם ישנה הצדקה לכך שבתביעות רבות מאד, כמו בתביעה הנדונה, קם אדם יום בהיר וטוען כי רכש זכויות בנכס מכוח ייפויי כוח כאלה ואחרים ומכוחם הוא עותר לסילוקם של אלו הגרים בנכס במשך שנים רבות. השאלה היא, אם אין זה נכון כי בנסיבות מעין אלו, בטרם יוטרדו אותם אנשים – שהם ואבותיהם מחזיקים בבתיהם במשך שנים רבות, לעתים אף עשרות שנים – ינקוט אותו אדם הליכים מתאימים להוכחת זכויותיו הנטענות במקרקעין". תא (י-ם) 60161-11-15, מוהנד טוויל נ' סופיאן אבו רמילה, 5.1.2017, עמ' 9).
לאור האמור אני מקבל את התביעה.