תמצית טענות התובע בהמרצת הפתיחה
התובע מבקש כי יינתן צו מניעה קבוע האוסר על הנתבעת לנתקו מרשת החשמל, וזאת בשל מספר טענות שבפיו:
רשלנותה הנטענת של הנתבעת בהתקנת המונה וחיבור החשמל עובר לשנת 2006;
העובדה כי מנעה מהתובע לבדוק את טענותיה בדבר "החלפת הפאזות";
אי מסירת מסמכים שנתבקשו על ידי התובע;
פעולתה בנגוד לאמות המידה מס' 15 ו- 33 לספר אמות המידה לרמה, לטיב ולאיכות השרות שנותן ספק שירות חיוני לפי חוק משק החשמל, התשנ"ו – 1996 (להלן: "אמות המידה");
פגיעתה בראיות בכלל ובפרט לגבי פעולתה לעניין "הצלבת הפאזות", מבלי שניתנה היזדמנות לתובע לתעד ולבדוק את טענותיה.
ביום 3.6.2019 הגישו הצדדים הודעה בהסכמה, לפיה יינתן צו מניעה זמני כך שלא ינותק זרם החשמל למקום הצרכנות, כל עוד לא ניתן פסק דין בתיק זה. הסכמתם אומצה על ידי בית המשפט בהחלטה מיום זה.
התובע, שהוא חקלאי, ממשיך ומתאר בהמרצת הפתיחה, כי הנכסים אותם מתכוונת הנתבעת לנתק מרשת החשמל מאכלסים כיום מבני מגורים לעובדים זרים וכן משאבת מים להשקיית כלל גידוליו.
עוד לטענתו, היה עליה לפעול בדרך של תביעה כספית רגילה ולא בדרך של נתוק זרם החשמל – שהיא דרך השמורה למשתמש בלתי חוקי בחשמל בלבד (וחשד כזה לא מופנה לתובע, לדידו).
...
ודוק, לא עלה בידו של התובע לסתור את תחשיבה של הנתבעת, לגביית הפרשי הצריכה למשך שנתיים רטרואקטיבית בלבד, בהתאם לסע' 26(ב)(1)(א) סיפא לאמות המידה, וכפי שהובהר בסיכומי הנתבעת, המדובר בתחשיב המקל על התובע גם באופן חישובו, שכן חישוב ממוצע שנתי היה מוביל למסקנה שעליו לשלם יותר ממה שחוייב.
לאור כל האמור לעיל, התביעה נדחית.
התובע ישלם לנתבעת שכ"ט עו"ד בסך 11,071 ₪ והוצאות משפט בסך 3,000 ₪ בתוך 30 ימים מיום קבלת פסק הדין, אחרת יישאו סכומים אלה הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד לתשלום המלא בפועל.