המבקש טוען כי תוך זמן קצר קיבלה הנהלת המשיב החלטות לא סבירות בעיניינו, שנעשו בזדון ובקנוניה, בשרירות וברשלנות, ואף אם היתה סיבה המצדיקה את סגירת מסגרת האשראי, מדובר בהחלטה שאינה עולה עם חובות האמון והזהירות של בנק, בפרט אל מול הנזק המיידי והבלתי הפיך שניגרם למבקש.
המבקש טוען כי מחדלי ומעשי הבנק הביאו נזקים אדירים למבקש, הבנק הפר את חובות האמון כלפי המבקש.
וכי ההלואה נשוא התביעה היא בעצם הלוואה, שבאה למחזר את החובות הקודמים של המבקש, אישר שהגיע לבנק כדי לסגור את המינוס.
"לא ראיתי טענות ראויות בנוגע לגובה החוב, אלא מדובר בטענות כלליות, הנוגעות בעיקר למישור היחסים שבין המבקשים לבין עצמם, וכנגזרת, טענות כלפי הבנק. אני סבור כי מערכת היחסים שבין המבקשים עצמם, אינה מעניינו של הבנק שנתן אשראי שלא הוחזר".
אני סבור שהתשתית העובדתית שפורטה בבקשה, ולרבות חוות דעת המומחה שצורפה, אינה מספקת, ולצורך מתן הרשות להגן.
...
המבקש, באותה נשימה, מתלונן מחד על עצירת אשראי, וכאשר באותו מועד, 12/16 , אושרה לבקשתו הלוואה למחזור ופריסת חוב שנצבר, ומאידך, על אספקת אשראי ללא בקרה מספקת ובחינת מצבו, שלא אפשר החזר אותו אשראי, לא שוכנעתי ולו לכאורה, שנפל פגם בעצירת האשראי השוטף למבקש, במועד הרלוונטי, והמרתו בהלוואה להסדרת החוב.
לסיכום אני סבור שבבקשה טענות כלליות ביחס למשיב, ושאין בהן את הקונקרטיות, והפירוט המינימאלי הנדרש, ולו ברף הנמוך הנדרש, בשלב דיוני זה, והמצדיק מתן רשות ולצורך בירור.
מן האמור עולה , שבהיעדר תשתית מינימאלית וראויה , וכנדרש בשלב זה, יש להורות על דחיית הבר"ל.
ומשכך אני מורה כי התובע/המשיב זכאי לפסק-דין לפי התביעה, בצירוף האגרה ששולמה, צמוד ונושא ריבית כחוק מיום התשלום, שכ"ט בגין התביעה, לפי התעריף המינימאלי המומלץ של לשכת עוה"ד, וכן שכ"ט בגין הדיון בבקשה בסך 2,000 ₪ צמוד ונושא ריבית כחוק.