מיד עם היוודע לו על תיק ההוצל"פ, ערך פניה בכתב לב"כ המשיבה, עו"ד אבי מאיר, אולם לא קיבל מענה למכתב זה.
ככל שקיים אישור מסירה של כתב התביעה או ההזמנה לדין הרי שהם מזויפים.
הצהרת בא כוח המשיבה בפני בית הדין כי התביעה "הודבקה" במען הרשום שלו היא הצהרה חסרה.
המבקש לא צירף שום אסמכתא לתמיכה בכתובות המגורים השונות שציין בבקשה (בין השאר, לא צירף חוזה שכירות, קבלה של חברת החשמל, חשבון ארנונה, גז וכו').
גם בכוחם של המסמכים הנחזים להיות תלושי שכר של המשיבה, שהנפקתם משום מה מאוחרת לחודשי ההעסקה – דבר הרומז על זיוף, אין כדי ללמד על חוב כלשהוא.
המבקש לא צירף את ההחלטות בנוגע להליכים המשפטיים, שלטענתו, התנהלו בינו לבין בעלת הדירה (הגב' שרה פורת), בין השאר, בנוגע לסילוק ידו מהדירה.
הליכי פשיטת הרגל בוטלו בסמוך להגשת התביעה דנן, כאמור בפסק הדין של בית המשפט המחוזי מיום 23.2.2015, אשר בעקבותיו חודשו הליכי ההוצאה לפועל (בית המשפט המחוזי קבע כי "אין ספק שהתנהלות החייב במהלך תקופת פשיטת הרגל לוקה בחוסר תום לב מובהק, שעה שהחיב מנצל לרעה את הליכי פשיטת הרגל על מנת להמנע מפעולות בהוצאה לפועל, ומתחמק מנושיו", כאמור בנספח ג'1 לתגובה לבקשה).
...
המשיבה טוענת בתגובה (שנתמכה בתצהיר שהוגש לתיק ב-8.3.21) כי יש לדחות את הבקשה מעיקרי הטעמים הבאים:
המשיבה הועסקה על ידי המבקש מספר חודשים במהלך השנים 2007 – 2008 בתור מזכירה משפטית.
אשר לביטול פסק דין מכוח שיקול הדעת המוקנה לבית הדין – הרי שסבורני כי במקרה דנן סיכויי ההגנה של המבקש אינם גבוהים, ומשכך אין להיעתר לבקשה אף מטעם זה.
התביעה הוגשה ב-9.3.2015 בגין אי תשלום שכר עבור שלושה חודשי עבודה מחודש 12/07 – 2/08 בסך כולל של 14,500 ₪ ובצירוף הפרשי הצמדה וריבית בסך 4,680 ₪ (בגין התקופה מיום 9.1.2008 ועד ליום הגשת התביעה).
משכך ועל אף שהצדדים לא התייחסו לאמור במסגרת הבקשה דנן אני קובעת כי המילים "בצירוף פיצויי הלנת שכר" (כאמור בסעיף 3א' לפסק הדין) ימחקו.
משכך, הבקשה לביטול פסק הדין בהיעדר הגנה – נדחית בכפוף לתיקון כאמור לעיל.