התובע לא נסע לחופשה והעביר לחברת האשראי הוראה לבטל את התשלום וכן העביר מכתב הכחשת עסקה לחברת האשראי, אשר ביטלה את החיוב והשיבה לנתבע את כספו.
הנתבע טען בכתב הגנתו כי אין במסמכי התובעת, אשר צורפו לכתב התביעה, כדי לקשור את הנתבע להתחייבות זו. נטען כי התובעת לא הוכיחה בראיותיה כי הנתבע היתקשר עימה בעיסקה זו, כי קיימות סתירות בראיות התובעת.
תנאי ביטול עסקת תיירות קבועים בסעיף 14(ג) לחוק הגנת הצרכן, לפיו בעסקת מכר מרחוק, הצרכן רשאי לבטל את העסקה בתוך 14 ימים מיום עשיית העסקה או קבלת המסמך המכיל את פרטי הגילוי.
במקרה שלפנינו, הנתבע ביקש לבטל את הנסיעה ביום 9.9.17 יום לפני הנסיעה המתוכננת, ולכן התנאים לביטול עסקה מכוח חוק הגנת הצרכן אינם חלים עליו.
...
לאחר שמיעת העדויות, הגעתי למסקנה כי התקשרות הנתבע עם התובעת הינה הסכם מחייב, ולא שוכנעתי כלל כי הנתבע רק הביע התעניינות, אלא הזמין את חבילת הנופש בפועל.
שוכנעתי מראיות וטענות התובעת כי הנתבע ביקש לרכוש חבילת נופש, וכך היה, הנתבע פנה אל התובעת, אישר את טופס גילוי הנאות, מסר פרטי אשראי, אך לבסוף, מסיבותיו שלו בחר לבטל את העסקה, אלא שבהתאם לתנאים שהוסכמו הרי שעליו לשאת בדמי ביטול מלאים.
הפועל היוצא הוא, שאני מקבל את התביעה במלואה, ומחייב את הנתבע לשלם לתובעת סך של 8,373 ₪.