יוער, כי התביעה מלכתחילה הוגשה ע"ס 13,000 ₪, עבור 13 הודעות, ומאחר שההודעות המשיכו להיתקבל גם לאחר הגשת התביעה, תוקן סכום התביעה במהלך הדיון ובהסכמה, כך שיתייחס ל-15 הודעות נוספות.
מר קליפשטיין סיפר, כי בעקבות התביעה פנה לאנשי שמיר מערכות, אשר הודיעו לו לאחר בדיקה, כי התובע אינו מופיע במאגרי המידע שהתקבלו מהנתבעת, וכי מעולם לא נשלחה הודעה כלשהיא על ידם, מטעם וליוקארד, למספר הטלפון 9202*** הרשום על שמו.
לפיכך, יפים למקרה דבריו של בית המשפט באותו פסק-דין אחרון דלעיל, בזו הלשון (סע' 38-40 לפסק-הדין):
"...לאור 'ההרשמה' לאתר הנתבעת, יצר המתקשר (בעל המנוי) הסתמכות אצל הנתבעת, שכן לא קיבלה כל הודעה אחרת – כי הנרשם אצלה הוא 'הנמען'. לנתבעת ולשכמותה בנסיבות העניין, אין דרך לדעת מי המשתמש בפועל ומחזיק פיזית במכשיר הטלפון הסלולרי עצמו, מיום 'ההרשמה' ואילך'... בנסיבות התביעה כאן מי 'שמסר את פרטיו' כאמור בסעיף 30א(ג) [לחוק – צ.ל.]... הינו בעל המנוי הסלולרי..."
אמנם, צודק התובע, כי הנתבעת לא הביאה ראיות משובחות, והסתפקה בראיות חלקיות ועקיפות, אלא שבהנתן מכלול הנתונים שבפני, אני סבור שדי בכך.
...
מסקנה ותוצאה
לפיכך, דין התביעה להידחות.
לפיכך, ובשים לב גם לעובדה שהתובע קיבל, בסופו של דבר, 28 הודעות לא רצויות בטלפון הנייד שלו, וברקע ההליכים מסוג זה כולם עומד הרצון לעודד נמענים של דברי פרסומת אסורים לעמוד על זכויותיהם, אני סבור שנכון יותר להימנע מחיוב התובע בהוצאות הנתבעת.
נוכח כל האמור לעיל – התביעה נדחית בזה, ללא צו להוצאות.