עיקר טענותיה מתמצה בכך שחתימתה זויפה על כתב הערבות בשיתוף פעולה בין נתבע 1 לנציג הבנק בכך שאישר כביכול את החתימה של הנתבעת אשר אף לא נכחה לפניו.
לדבריו, "הנני המום ומופתע מטענת הערבה, שהנה טענה כוזבת בעליל, אשר מוטב לולא הייתה נטענת על ידה כלל". מיסמכי ההלוואה מושא התובענה נחתמו בפניו על ידי הנתבעת (הערבה) והוא לא היה מסכן את המוניטין שלו ואת מקום עבודתו והיה מאשר כי המסמכים נחתמו על ידי הנתבעת בפניו אם לא היא זו אשר הייתה חותמת לפניו עליהם בפועל "ובודאי שאני לא שיתפתי מעולם פעולה עם בעל החשבון לזיוף חתימתה לכאורה, מדובר בטענות סרק כוזבות, תלושות מהמציאות, שאני מכחיש בתוקף, ויש לדחותן מכל וכל". כן הטעים כי בהתאם לנהלי הבנק הוא אף הקפיד לזהות את הנתבעת באמצעות תעודת הזהות שלה שהיא הציגה לו במעמד החתימה אשר צולמה על ידו וצורפה למסמכי הבנק כחלק ממסמכי ההלוואה, כך ש"אין כל סיכוי כי הערבה לא חתמה על מיסמכי הערבות".
...
בעניין בנק הפועלים לעיל נפסק:" קיימת בין החתימות שונות ניכרת, אשר אינה מעידה בהכרח על כך שהחתימה על גבי ת/ 4הינה זיוף... ניתן, כטענת המשיבים, לאתר שני דפוסים שונים של חתימות, בהתאם להתפלגות המתוארת, ובכך יש כדי לעורר חשד, שמא המשיבה השלישית לא חתמה גם על מסמכים נוספים בסניף תלפיות הנ"ל, הנחזים להיות חתומים על-ידיה. מובן כי מדובר בהתרשמות חזותית בלבד מן המסמכים אשר הוגשו כראיה בתיק; ייתכן, כי בחוות דעת מומחה ניתן היה להסביר הבדלים אלה ולהראות, כי אין הם שוללים מסקנה בדבר אמיתות החתימה"! ובמקום אחר נפסק :" כך, שהשוני בצורת החתימות אינו מלמד, מניה וביה, על זיוף חתימת הנתבע על מסמכים ההתקשרות עם התובעת" (תאמ (חי') 25613-09-13 הוט מובייל בע"מ נ' א.י.ס. טרייד אין ישראל ושות' בע"מ (29/03/2015)).
שכן, התובע עמד בנטל להוכיח מעבר ל-51% כי מדובר בחתימתה כערבה והיא המבקשת לסתור זאת, כאשר ניתנו לה מספר הזדמנויות עד כי בית המשפט מצא עצמו "רודף" אחריה למען תוכיח אחרת ולא תחויב, משהיא הבטיחה בדיון כי תוכיח אחרת ובית המשפט חש את רחשי ליבה באומרה זאת וביקש לאפשר לה מכל עבר להוכיח ולהיעתר למבוקשה, אולם לא עשתה דבר.
אודה כי עקשנותה של הנתבעת עת היא עצמה הצהירה שהיא מוכנה להתייצב לפני כל גרפולוג הייתה מרשימה ועוררה ספקות בנוגע לחתימתה אולם בשים לב לנסיבות המתוארות עת לא הוכח כי היה קרע בין בני הזוג אותה תקופה, ועיון בין שלל חתימותיה מעלה כי אכן ישנו דמיון – דבר שנתן לכך גושפנקא, הלכה למעשה, המומחה מטעם בית המשפט וכאשר לנתבעת ניתנה הזדמנות נוספת להשלים את חוות דעתה הלוקה בחסר בנוגע לזיוף חתימתה – לא צירפה דבר, הגם שניתנו כאמור מספר הזדמנויות וכן ביקשה לבטל את הליך ההוכחות וויתרה על חקירת המומחה מטעם בית המשפט – הרי שהדבר פועל לחובתה ובאופן שאין מנוס אלא לקבל את התביעה.
נוכח האמור התביעה מתקבלת, והנתבעת תשלם לתובע סך של 40,000 ₪ כשהם נושאים ריבית והצמדה מיום הגשת התביעה.