על פסק דינו של בית משפט השלום הגיש המבקש ערעור לבית המשפט המחוזי, בגדריו טען כי בית משפט השלום לא היתייחס בפסק דינו לטענותיו המקדמיות של המבקש, הנוגעות לאי הוכחת מעמדו של המשיב 1 כמנהל הזכויות בנכס, וכן לטענת רכישת הזכות לדיירות מוגנת מכוח השיפוצים.
באשר למאזן הנוחות נטען כי אי מתן הסעד המבוקש צפוי לגרום למבקש, בן 79, כמו גם לבני משפחתו, הכוללת את אשת המבקש, בנו, אשת בנו וששת ילדיהם, נזק חמור ביותר, וזאת בהיתחשב בעובדה שאין למבקש כל נכסים נוספים ומקום מגורים חלופי.
באשר למאזן הנוחות, טוענים היורשים כי משקיבל המבקש, משקולי חסד גרידא, שתי ארכות מבתי המשפט דלמטה, אין להעתר לבקשתו הנוכחית, המהוה, לסברת היורשים, אך ניסיון "למשוך זמן". בנוסף, שוללים היורשים את טענת המבקש, לפיה אם בקשת רשות העירעור שהגיש תיתקבל לא יהיה ניתן להשיב את המצב לקדמותו.
...
בית המשפט המחוזי דחה את הערעור, וזאת באמצו את המסקנה אליה הגיע בית משפט השלום באשר לאי הרמת נטל הוכחת המעמד של דייר מוגן על-ידי המבקש.
באשר למאזן הנוחות, טוענים היורשים כי משקיבל המבקש, משיקולי חסד גרידא, שתי ארכות מבתי המשפט דלמטה, אין להיעתר לבקשתו הנוכחית, המהווה, לסברת היורשים, אך ניסיון "למשוך זמן". בנוסף, שוללים היורשים את טענת המבקש, לפיה אם בקשת רשות הערעור שהגיש תתקבל לא יהיה ניתן להשיב את המצב לקדמותו.
במצב דברים זה ראיתי להיעתר לבקשת המבקש.