המשיבים טוענים, כי העותר הסתיר מבית משפט זה את העובדה שהגיש בר"ע לבית המשפט העליון וכן כי פנה לאחר מתן ההחלטה הנ"ל בהליך האזרחי, לועדה למניעת ניגוד עניינים של נבחרי ציבור ברשויות המקומיות, אשר דחתה את פנית העותר והבהירה כי אין מקום לידון במקביל בטענת ניגוד העניינים, שעה שטענה זו ממש תלויה ועומדת להכרעה בהליך האזרחי.
שקלתי אם לעכב ההליכים בעתירה עד למתן ההחלטה בהליך האזרחי ואולם נוכח כך שההליך שבפני הוא הליך מינהלי והדיון בו אמור להיות קצר ומהיר, הגעתי למסקנה כי הדרך הנכונה היא למחוק את העתירה בשלב זה. ככל שבית המשפט המחוזי בתל אביב בהליך האזרחי, לא יכריע בסוגית ניגוד העניינים, תהיה פתוחה הדרך לעותר לפנות לפורום המתאים מבלי שהחלטתי זו תימנע זאת ממנו, ומבלי שהתקופה שבין הגשת העתירה הנדונה ועד להגשת עתירה חדשה, ככל שתוגש, תחשב כשיהוי בהגשת העתירה החדשה, זאת ככל שלא יהא שהוי, מקבלת החלטה בהליך האזרחי ועד להגשת העתירה החדשה.
...
יפים לעניין זה דברי השופט הנדל בבג"ץ 5610/12 אקסטל בע"מ נ' עיריית מעלה אדומים (נבו 10.2.2013:
"אין אנו סבורים כי יהא זה נכון שעניינה של העותרת ידון בשתי ערכאות משפטיות במקביל. לעיתים, במצב של סמכות מקבילה, בעל דין הפותח בהליך מגדיר את המתווה הדיוני בו עליו לצעוד. אף במצב כזה, עליו לבחור במסלול אחד, ולא "לרקוד בכל החתונות".".
שקלתי אם לעכב ההליכים בעתירה עד למתן ההחלטה בהליך האזרחי ואולם נוכח כך שההליך שבפני הוא הליך מנהלי והדיון בו אמור להיות קצר ומהיר, הגעתי למסקנה כי הדרך הנכונה היא למחוק את העתירה בשלב זה. ככל שבית המשפט המחוזי בתל אביב בהליך האזרחי, לא יכריע בסוגית ניגוד העניינים, תהיה פתוחה הדרך לעותר לפנות לפורום המתאים מבלי שהחלטתי זו תמנע זאת ממנו, ומבלי שהתקופה שבין הגשת העתירה הנדונה ועד להגשת עתירה חדשה, ככל שתוגש, תחשב כשיהוי בהגשת העתירה החדשה, זאת ככל שלא יהא שיהוי, מקבלת החלטה בהליך האזרחי ועד להגשת העתירה החדשה.
טענות המשיבים לעניין השיהוי שנפל בהגשת העתירה הנדונה, שמורות להם, שכן כאמור לעיל אלה לא הוכרעו על ידי בהחלטתי זו.
נוכח האמור לעיל, אני מורה על מחיקת העתירה.