לטענת הנתבעת, לא מגיע לתובעת מאומה ודוקא התובעת חייבת לשלם לנתבעת סך של 5,750 ש"ח בגין 23 שעוני מים חכמים שלא סופקו על ידי התובעת למרות שהנתבעת העבירה תקציב בגין כך לתובעת, תרומה שקבלה הנתבעת מתאגיד "מי הגליל". לעניין העסקת עובדת מטעם הנתבעת נטען, כי מדובר בגב' אחלאם אסדי אשר יצאה לחופשת לידה החל מתאריך 29.7.21 וכי חרף בקשת הנתבעת, סירבה התובעת להעסיק במקומה ממלאת מקום בטענה, כי שני העובדים האחרים ימלאו את מקומה.
לאור האמור, טענה התובעת כי יש לקבל את התביעה תוך חיוב הנתבעת בתשלום ניזקי התובעת בסך 204,960 ₪, לצד תשלום פיצוי בסך 65,000 ₪ בגין הפרת ההסכם, ובסך הכל 269,906 ₪ בתוספת תשלום בגין שכ"ט עו"ד.
הנתבעת טענה בסיכומיה, כי התובעת סירבה לחידוש ההסכם עם הנתבעת וככל הנראה משקולי כדאיות עסקית.
...
לאור המקובץ הנני קובעת, כי התובעת לא נתנה הסבר המניח את הדעת מה מנע ממר שלאעטה לציין את עצם קיום ההסכם בישיבה מיום 1.12.21 וגם לא הסביר זאת בישיבה מיום 12.4.22.
עוד אני קובעת, כי בשל תגובתה האחרונה של הנתבעת מיום 19.4.22 נראה, כי היא זו שסיימה ושמה קץ למשא ומתן שהתנהל בין הצדדים אף שהפער בין שתי ההצעות מטעם הצדדים היה קטן ובלתי משמעותי כך שניתן היה להתגבר עליו ככל שטענת הנתבעת כי התנהלה מבחינתה בתום לב ומתוך רצון טוב לחדש את הפעילות עם התובעת לאחר שגילתה על ההסכם.
סוף דבר
הנני מקבלת את התביעה בחלקה ומחייבת את הנתבעת לשלם לתובעת סך של 60,000 ₪ בתוספת ריבית והצמדה מיום הגשת התביעה ועד למועד התשלום בפועל; נוסף שכ"ט עו"ד בסך של 9,000 ₪ בתוספת מע"מ ו הוצאות משפט בסך של 5,000 ₪;
סכומים אלו ישולמו תוך 30 יום מהיום, שאם לא כן, יישאו הפרשי ריבית והצמדה עד למועד התשלום בפועל.