מאגר משפטי לחיפוש בעזרת בינה מלאכותית
רוצים לראות איך משתמשים בדין רגע? לחצו כאן

פינוי שוכר מדירה בגלל רעש וצעקות

בהליך תביעה קטנה (ת"ק) שהוגש בשנת 2017 בשלום תל אביב - יפו נפסק כדקלמן:

מכחיש כי גידף וצעק על התובע.
הדברים נוגעים ל"הסכם המאוחר", שנקשר בין הצדדים ביום 3.9.16 ואשר נועד להסדיר יחסיהם של המשכיר (הנתבע) והשוכר (התובע) במהלך החודשיים שלאחר חתימת הסכם זה. לאור הראיות ששמעתי, ולאחר שהתובע הותיר בי רושם חיובי, במהלך עדותו כמו גם העדה מטעמו, גב' שמול, מצאתי להעדיף את גירסתם, בעיניין האירועים שנסובו סביב פינוי הדירה, על פני גרסת הנתבע.
באשר לתקופת השכירות עלי החוזה הראשון, מצב הדירה והרעש – אלה לא הוכחו כדבעי.
...
משמע הנתבע עשה דין עצמי והוציא מטלטלין של שוכר מדירה, שעודנה מצויה בתקופת השכירות – וכך אני קובע, כממצא עובדתי.
סוף דבר, התובע הצליח להוכיח חלקית את כתב תביעתו.
באשר להפרת "החוזה המאוחר" מקבל אני את גרסת התובע וגב' שמול ומעדיף גרסתם זו על פני גרסת הנתבע.

בהליך תיק אזרחי בסדר דין מהיר (תא"מ) שהוגש בשנת 2017 בשלום קריות נפסק כדקלמן:

באפריל 2015, הודיע התובע לנתבע מס' 1 על ביטול הסכם השכירות היות והופעל בדירה עסק, בנגוד להסכם השכירות, וכן עקב רעש ומטרדי ריח, מריבות וצעקות.
למרות פגישה שנערכה ביום 4/5/15 בנוכחות ב"כ הנתבע וזוגתו, לא הסכימו השוכרים לפנות את הדירה ולפיכך נשלח אליהם מכתב ביום 5/5/15, המורה על פינוי הדירה עד ליום 20/5/15.
...
מסכום זה יש להפחית את דמי השכירות ששולמו בפועל לתובע, בסך של 2,466 ₪ וסה"כ ישלמו הנתבעים לתובע על פי סעיף זה, סך של 4,813 ₪.
לאור האמור לעיל, ישלם הנתבע מס' 1 לתובע הוצאות משפט בסך של 4,000 ₪ , סכום הכולל גם את אגרת בית המשפט, ששולמה לאחר קבלת ההתנגדות.
הנתבע ישלם את הסכומים שנפסקו, לרבות הוצאות המשפט, תוך 30 יום מהיום, שאם לא כן יחודשו הליכי ההוצאה לפועל כנגדו וכנגד הערב, בתום המועד.

בהליך תיק אזרחי בסדר דין מהיר (תא"מ) שהוגש בשנת 2020 בשלום חיפה נפסק כדקלמן:

כן הפריע השוכר למנוחת דיירי הבית על דרך של דפיקות על קירות הדירה, צעקות ורעשים.
התביעה לפינוי מושכר נתמכה בתצהיר של התובע, במסגרתו פרט את הנזקים שנגרמו לו בשל היתנהלות השוכר.
הנתבעת ציינה כי עלות הנזקים הישירים והעקיפים שנגרמו לדירתה בשל היתנהגות השוכר עומדת על סך 60,000 ₪.
...
אשר על כן, אני קובעת כי הנתבעת תפצה את התובע בגין נזקים שנגרמו לאיטום גג תוספת הבניה.
אני קובעת את היקף הפיצוי (על הצד הגבוה) בשיעור של 110 ₪ למ"ר, ואת שטח האיטום ל-45 מ"ר (כולל איטום של שולי הגג ורולקות).
לפנים משורת הדין אני פוסקת לתובע 1,000 ₪ בגין נזקי רטיבות לממ"ד. אשר על כן, תשלם הנתבעת לתובע את הסכומים הבאים: א. דמי נזק – 6,800 ₪; ב. אגרת בית משפט בסך 758 ₪; ג. שכר טרחת עו"ד בסך 2,500 ₪.

בהליך תביעת פינוי מושכר (תפ"מ) שהוגש בשנת 2021 בשלום אשדוד נפסק כדקלמן:

בסעיפים הרלוואנטיים להליך זה בהסכם השכירות, נקבע כך: "6. השוכר לא יבצע שינויים בדירה מבלי לקבל את הסכמת המשכיר מראש." הצדדים הוסיפו בכתב יד על גבי ההסכם את התנאי ולפיו "הגבלת רעש עד 22:00. שמירה על שקט. נקיון סביבתי של החצר. אין להדליק אש בחצר, מלבד מנגל בשעות המקובלות." התובעת קיבלה מספר מכתבים מן האגודה השיתופית - מושב נאות הכיכר, כפר שיתופי להתיישבות חקלאי בע"מ (להלן - "האגודה"), ובהם התראות שונות על כך, כי היא מפעילה בנכס אכסניה ללא היתר או אישורים מתאימים.
רגב טען בתצהירו, כי בפועל, ישנים בנכס 20 - 25 אורחים, וכתוצאה מכך ישנו רעש תמידי בנכס ובחצר, כאשר נשמעים קולות גבוהים, מוזיקה רועשת וצעקות.
כפי שקבעתי לעיל, איני מייחס משקל רב לעדותו של רגב ואף אינני נותן אמון בעדות התובעת, ולפיכך לא מצאתי ראיות מספיקות לתמיכה בטענת התובעת, כי האכסניה גורמת למטרדים, אשר בשלהם ניתן יהיה לקבוע כי הנתבע מפר את הסכם השכירות הפרה יסודית, ובאופן שמהוה עילה מספקת לפינויו מהנכס.
...
לאור האמור, אני קובע כי הנתבע הפר את ההסכם בהפרה יסודית בכך שבנה מדרגות חיצוניות לבניין, ללא היתר בניה כדין, וללא קבלת אישור מהתובעת.
סיכום לאור כל האמור לעיל, אני קובע, כי התביעה מתקבלת, מאחר שהנתבע מפר את הסכם השכירות הפרה יסודית, ועובדה זו מהווה עילה לפינויו עוד טרם סיום תקופת ההסכם.
הנתבע ישלם לתובעת הוצאות משפט ושכר טרחת עו"ד בסכום כולל של 7,500 ₪.

בהליך תיק אזרחי בסדר דין רגיל (ת"א) שהוגש בשנת 2006 בשלום תל אביב - יפו נפסק כדקלמן:

התובע מוסיף וטוען כי ביקש מהנתבעת שלא תוציא אבן שהחזיקה את דלת הכניסה על מנת למנוע סגירתה, אך הנתבעת לא שעתה לבקשתו וכשניסה להיכנס לבניין, טרקה את דלת הכניסה בפניו כך שזכוכית הדלת התנפצה על ידו הימנית וגרמה לו, חבלה קשה (להלן: "הארוע") התובע הזעיק את אימו אשר פינתה אותו לבי"ח איכילוב, שם אובחנה פגיעה בעצב האולינרי והתובע נותח לצורך תפירת העצב הקרוע.
הנתבעת ציינה כי תחילתו של הסכסוך, כשבוע עובר לארוע נשוא התביעה, כשהתובע התלונן על רעש בגין עבודות שיפוץ שבוצעו בדירתה ואיים עם כלבו, כלב רצחני מסוג פיטבול, על הקבלן שביצע את העבודות.
התובע הוסיף והעיד כי מדובר היה, בכלב פצוע, אשר כלל לא היה מחוץ לדירה, באותו מעמד וכי מי שהיתה חברתו, באותה עת, הזמינה את המשטרה שכן הקבלן צעק וזרק לעברו, גזע עץ (עמ' 6 לפרוטוקול).
עוד יש לציין כי מחקירתם הנגדית של הנתבעת ובעלה, הסתבר כי הסיכסוך עם התובע, לא היה בגדר ארוע חריג וחד פעמי וכי קיים סיכסוך יסודי, בינם לבין בעלת הדירה על רקע טענתם של הנתבעת ובעלה כי מדובר בדירה, "לא חוקית", שהושכרה, כדברי הנתבעת, ל"טיפוסים מפוקפקים", הטורדים את מנוחתם.
...
מהמקובץ עולה כי התובע לא הוכיח את יסודות עילת התביעה – עוולת התקיפה ובנסיבות אלה, דין התביעה להידחות.
סוף דבר 25.
סופו של יום, טענת התובע כי הנתבעת ביצעה כלפיו עוולה של תקיפה, לא הוכחה ודין התביעה להדחות.
קבלת מראה מקום

השאירו פרטים והמראה מקום ישלח אליכם



עורכי דין יקרים, חיפוש זה מגיע מדין רגע - מערכת סגורה המאפשרת את כל סוגי החיפוש בהקלדה בשפה חופשית מתוך הפסיקה בנט המשפט ובבית המשפט העליון. כחלק ממהפכת הבינה המלאכותית, אנו מלמדים את המערכת את השפה המשפטית, אי לכך - אין יותר צורך לבזבז זמן יקר על הגדרות חיפוש מסורבלות. פשוט כותבים והמערכת היא זו שעושה את העבודה הקשה.

בברכה,
עו"ד רונן פרידמן

הצטרפו לאלפי עורכי דין שמשתמשים בדין רגע!

בין לקוחותינו