לטענתה, היא פוטרה בעת שהייתה בהריון, בנגוד להוראות חוק עבודת נשים, התשי"ד – 1954 ,לכן לטענתה היא זכאית ל : פיצוי בגין אובדן הישתכרות בתקופה המזכה; פצויי פיטורים בגין כל תקופת ההעסקה, לרבות התקופה המזכה; דמי הבראה, פדיון חופשה, ופנסיה בגין התקופה המזכה; פיצוי בגין אובדן הכנסה של דמי לידה, בשל חוסר בצבירת ימי עבודה המזכים בדמי לידה; פיצוי בגין תקופת הודעה מוקדמת לאחר התקופה המזכה.
לטענתו, באותו מעמד דרש מהתובעת "אישור מעבדה" או אישור של רופא נשים המעיד על נכונות הריונה, וללא קשר גם הודיע לה לטענתו, שהיא חוזרת לעבוד כרגיל.
אם כן, לאור הודאתה המפורשת של התובעת יש לנכות את התשלום שקבלה התובעת מהמוסד לביטוח לאומי עבור דמי אבטלה, מהפצוי המגיע לה בסך 65,976 ₪, בעד "התקופה המזכה" - קרי מיום 21.7.19 ועד לתום התקופה שבה חלה הגבלת הפיטורים (90 יום לאחר חזרה מחופשת לידה), היות שהתובעת ילדה ב 23.3.20 (עמ' 12 שורה 19 לפרוטוקול), תום התקופה המוגנת חל ביום 30.9.20.
עיון בתלושי השכר של התובעת בטרם פוטרה, מגלה כי הנתבע שילם לתובעת בגין ימים בהם נעדרה לרגל חג/חופשה לפי תעריף יומי בסך 304 ₪ (ראה חודשים 4/19, 5/19, 6/19).
...
לפיכך, אנו קובעים כי על הנתבע לשלם לתובעת, פיצוי בגין הפסד שכר בתקופת ההודעה המוקדמת בסך 4,189 ₪ .
לסיכום:
נוכח כל האמור לעיל במצטבר, אנו קובעים כי על הנתבע לשלם לתובעת את הסכומים מטה, בתוספת ריבית והצמדה מיום הגשת התביעה ועד למועד התשלום בפועל.
בנוסף, ישלם הנתבע לתובעת הוצאות משפט בסך של 7,000 ₪ אשר ישולמו תוך 30 ימים מהיום, שאם לא כן יישא הסכום הפרשי הצמדה וריבית כחוק החל מהיום ועד מועד התשלום המלא בפועל.