בפי התובע טענות נוספות שנוגעות לזכויות סוציאליות שונות שלטענתו נשללו ממנו כגון: תשלום גמול שעות נוספות גלובלי, פדיון ימי חופשה, הפסד תקבולים מביטוח אובדן כושר עבודה והשלמת הפרשות חסרות לקופת הפנסיה.
המונח "התאמה" מוגדר באותו סעיף כהתאמה של מקום העבודה, ציוד, דרישות התפקיד, שעות העבודה וכו', ובתנאי שהדבר לא יטיל על המעסיק "נטל כבד מידי", שמוגדר כ"נטל בלתי סביר בנסיבות העניין, בהיתחשב, בין היתר, בעלות ההתאמה וטיבה, בגודל העסק ובמבנהו, בהקף הפעילות, במספר העובדים, בהרכב כוח האדם, ובקיומם של מקורות מימון חצוניים או ממלכתיים לבצוע ההתאמה".
מעדותו בפניי ב-2 הבקשות לסעדים זמניים שהגיש, ומעדותו בישיבת ההוכחות, התרשמתי כי התובע, מתוך מצוקתו, לא עשה די בעצמו כדי לשמר את מקום עבודתו, והתבצר בעמדה בלתי מיתפשרת שהנתבעת היא זו שעליה מוטל הנטל למצוא לו פיתרונות יש מאין, ללא קשר לעובדה שהנסיבות השתנו, ומבלי שהוא עצמו יצטרך לטרוח בעיניין.
בנוסף, מן הטעמים שצוינו לעיל, משמצאתי כי רכיב השנ"ג היה אותנטי ולא פקטבי, כפי שהתובע טען, בודאי שאין מקום לקחת רכיב זה בחשבון לצורך חישוב ערך יום חופשה.
...
באשר לתביעתו לקבלת תשלום שכר עבודה מיום 19.09.18 ועד למועד סיום עבודתו, לאחר שמיצה את מכסת ימי המחלה הצבורים שעמדה לרשותו, טענה הנתבעת כי דינה להידחות.
לאור האמור לעיל, אני דוחה את התביעה ברכיב זה.
התובע אינו זכאי לפיצוי בגין הפרשות בחסר לפנסיה
טענתו של התובע, שעוברת כחוט השני בכל רכיבי תביעתו, לפיה היה צריך לקחת בחשבון את רכיב השנ"ג בחישוב ההפרשות, נדחתה על ידי, כאמור לעיל.
על כן, אני דוחה את התביעה גם ברכיב זה.
אחרית דבר
לאור כל האמור לעיל, התביעה נדחית.
לאור האמור לעיל, סבורני כי מן הראוי לפסוק הוצאות לחובת התובע, אלא שמפאת נסיבותיו האישיות, לרבות גילו, מצבו הבריאותי והיותו בלתי מועסק וכן נסיבותיו המשפחתיות, החלטתי לפסוק הוצאות על הרף הנמוך (25% מהסכום שהייתי פוסק בנסיבות רגילות), ואני מחייב אותו לשלם לנתבעת השתתפות בשכ"ט עו"ד בסך 5,000 ₪ בלבד.