טרם הוכרה התאונה ע"י המל"ל כתאונת עבודה והעניין נמצא בהליך בירור המל"ל. התובע טופל לאחר התאונה בבית החולים בלינסון (להלן: "התאונה השנייה").
נטען כי נפגע בצואר, גב וסובל מכאבי ראש וסחרחורות.
הסתרת מידע מהותי לגבי סיבת אי גיוסו לצה"ל עלתה גם במסגרת תביעת התובע לנכות במל"ל, נבדק ע"י פסיכיאטרית, ד"ר נירה מנור, אשר רשמה בחוות דעתה למל"ל : "...פטור משירות צבאי (לא ברור מה הסיבה)..".
המומחה מסכם התייחסותו בחוות דעתו כי "המיגבלות התפקודיות הנן כלליות ונובעות מהסימפטולוגיה הפסיכיאטרית אשר תוארה בפרק ו' בחווה"ד."
המומחה אינו מצביע על מיגבלה קונקרטית המפריעה לתובע בתפקודו התעסוקתי, כאשר עניין זה עולה מחוות הדעת באופן מפורש.
הפסד הישתכרות לעתיד
גם אם לא נגרע שכרו של התובע לאחר התאונות ועד היום, יש מקום לפסוק לתובע פיצוי בגין הפסד הישתכרות לעתיד, נוכח הפגיעה התפקודית שנגרמה, שכן איש לא תוקע כף לידנו, כי התובע יליד שנת 1981, כיום כבן 42, בעתיד, במומו, עלולה הנכות להפריע ולהקשות עליו בתיפקוד בעבודתו.
...
עיון התדפיס רציפות ביטוח במל"ל מעלה כי הכנסתו של התובע מאז התאונות ועד היום, לא רק שלא פחתה אלא הושבחה, עובדה התומכת במסקנה כי ההשפעה התפקודית של הנכויות שנגרמו בתאונות הינה מזערית.
סוף דבר
סך כך הפיצוי המגיע לתובע הוא כדלקמן:
הפסד שכר בעבר – 6,100 ₪.
אשר על כן, אני מחייב את הנתבעת לשלם לתובע פיצוי בסך 234,390 ₪, כאשר מתוך סכום זה "יוקפא" בשלב זה סך 34,000 ₪ עד לסיום הליך במל"ל להכרה בתאונה השנייה כתאונת עבודה, כאשר יתרת הסכום בסך 200,390 ₪, תשולם לתובע תוך 30 ימים ממועד מתן פסק הדין, והיה ולא שולמו תוך מועד זה, יישאו הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממועד פסק הדין ועד לתשלום בפועל.