זאת לאור המלצת המישטרה רה למשרד לבטחון פנים לפעול לביטול רישיון הנשק שהיה בידי העותר, בגין תיק אלימות במשפחה שניפתח כנגד העותר בגין תקיפה הגורמת חבלה כנגד בת זוגו ביום 18.5.17.
גיבוש הקריטריונים נעשה על ידי משרד הפנים על בסיס האיזון שבין האנטרס להבטיח את שלומו של מבקש הרישיון, אשר לעתים עלול להמצא בסיכון עקב עסוקו או מקום מגוריו, לבין האנטרס לצמצם ולהפחית ככל האפשר את מספר כלי הירייה שבידי אזרחים במטרה לשמור על שלום הציבור וביטחונו.
בחינת החלטת המשיבים מושא העתירה תעשה לאור ההלכות הידועות, לפיהן בית המשפט לא ישים עצמו בנעליה של הרשות המנהלית, ולא יתערב בהחלטות הרשות המינהלית שהתקבלו בגדר סמכותה, משיקולים עניינים ולא חרגו ממיתחם הסבירות [ראה לדוגמא בג"ץ 6474/10 עריית ראשון לציון נ' שר הפנים (פורסם בנבו, 03.02.2014) וכן בג"ץ 10111/17 אבי פלדמן נ' משרד השיכון ואח'(22.1.2018)].
באשר לטענות האחרות, הרי אלו אינן בליבת השאלה המונחת בפני להכרעה, ואין בהן כדי להצדיק היתערבות בהחלטת הממונה נשוא עתירה זו; ואף לא מצאתי שיש בטענות בדבר כך שהמשיבים לא פנו לאיסוף נתונים מלשכת הרווחה, כדי לבסס הצדקה לקבלת העתירה.
...
לאחר שבחנתי את כל טענות העותר, את החלטת הממונה, את המלצת המשטרה, ולאחר שעיינתי בתיק החקירה וכלל החומר המצוי בו, באתי לכלל מסקנה כי אין מקום להתערב בהחלטת המשיבים, שהינה סבירה בהיותה מבוססת על ראיות מנהליות ברמה מספקת אשר יש בהן כדי להעיד על מסוכנותו של העותר.
שכן די בראיות המינהליות הקיימות, כדי להוביל למסקנה שהחלטת המשיבים מצויה במתחם הסבירות.
סיכום
נוכח כל המקובץ ומכל הטעמים שפורטו מצאתי, כי החלטת המשיבים הינה סבירה ואין מקום להתערב בה.
אשר על כן, אני דוחה את העתירה.