במכתב בא כוחה מיום 3/10/18, המערערת טענה כי אין קשר בין התגובה הנפשית לטראומה לבין המחלה, וביקשה לקבוע נכות נפרדת בגין פיברומיאלגיה בשיעור של 50%.
הועדה היתכנסה ביום 23/8/18, עיינה בחוות דעת היועץ-פסיכיאטר מיום 14/6/18 והחליטה לאמץ את מסקנותיו בנוגע לשעור הנכות אשר קבע בגין מצבה הנפשי של המערערת, ולכן הועדה ביקשה לעצור את הדיון ולהודיע למערערת על כוונתה להפחית את אחוזי הנכות בגין המצב הנפשי (אשר עמדו על 40% זמנית לפי החלטת הועדה הרפואית מדרג ראשון).
...
הכרעה – לאחר שבחנתי את טענות הצדדים, וכלל החומר אשר בתיק, הגעתי למסקנה לפיה דין הערעור להידחות, וזאת מן הנימוקים אשר יפורטו להלן.
מדובר בטיעונים רפואיים אשר בהתאם להלכה הפסוקה דינם להידחות.
מפרוטוקול הוועדה עולה בבירור כי החלטת הוועדה לפיה למערערת 10% נכות בגין פיברומיאלגיה, התבססה על הנתונים אשר עמדו לפניה ואשר כוללים את האנמנזה אותה מסרה, ממצאי הבדיקה הקלינית והמסמכים הרפואיים אשר הונחו בפניה – הלכה היא כי קביעת הוועדה לעניין שיעור הנכות הינה קביעה רפואיות מובהקות אשר נמצאת בסמכותה הבלעדית ובית הדין אינו מוסמך להתערב בה.
איני מקבלת את טענת המערערת לפיה קיימת אי התאמה בולטת בין ממצאי בדיקת הוועדה ותלונות המערערת מחד לבין מסקנת הוועדה לפיה למערערת 10% נכות בלבד בגין פיברומיאלגיה – מהפרוטוקול עולה כי מלבד הרגישות למגע ובכל הנקודות האופייניות למחלת הפיברומיאלגיה, לא נמצאה אצל המערערת נפיחות בפרקים, הגבלה בתנועה או קישיון.
סיכומו של דבר, לא מצאתי כל טעות משפטית בפעולות הוועדה מושא הערעור או במסקנותיה, ומכאן דין הערעור להידחות.