ביום 19.7.18 נבדקה המערערת על ידי ד"ר יצחק בן ציון, מומחה בפסיכיאטריה וסקסולוגיה, שאבחן את המערערת כסובלת מתגובת היסתגלות מתמשכת עם הפרעה סומטופורית וקשיי שינה, כדלקמן:
"בבדיקה: הגיעה לפגישה בטרם המועד, הופעתה מסודרת אך לא מוקפדת. האפקט מתוח וחרדתי, תואם לתכנים המתוארים על ידה. מספרת על הארוע שעברה בלחץ מתארת מתח מתמיד וקושי להרגעה עצמית, מתארת רגישות יתר, כאב ולחץ במקום הפגיעה בשינוי תנוחה. אין עדות להפרעה בהליכי החשיבה, באפקט או בשיפוט. אינה פסיכוטית אינה אובדנית אינה תוקפנית.
טענות הצדדים
לטענת המערערת, בהחלטת הועדה נפלו פגמים משפטיים המצדיקים השבת עניינה לועדה הרפואית לעררים בהרכב אחר, כדלקמן:
הועדה אינה מקיימת את פסק הדין המחזיר ולא מסבירה את השוני שבין החלטת הועדה שהיתכנסה ביום 31.3.19 וקבעה בהחלטה כי קיימת "פציעה אחרת של הראש 12.1.18 קיים קשר סיבתי" לבין הועדה נשוא העירעור אשר שללה קשר סיבתי בין התאונה לבין מצבה הנפשי של המערערת.
כמו כן בדיון שנערך בבית הדין נטען שההפרעה הנפשית שיש למערערת קשורה לזעזוע המוח, אך בגינה נקבעה כבר למערערת הנכות הנוירולוגית החופפת לנכות הנפשית.
...
דהיינו, הוועדה מסבירה כי לא קבעה קשר סיבתי כטענת המערערת ודין טענותיה של המערערת בדבר הפער והסתירה שבין קביעותיה של המערערת להידחות.
משנדרשה הוועדה לדון לגופו של עניין בשאלת הקשר הסיבתי, ומשעשתה כן, פעלה בהתאם להוראות פסק הדין המחזיר ודין טענות המערערת בדבר קביעה קודמת של הוועדה להידחות.
על יסוד כל האמור – הערעור נדחה.