התובעת טענה כי גוילי נכנסים לחצרה ללא הסכמתה או תאום עימה, במקרים רבים ותכופים, "ככל הנראה לרדת לחיי התובעת – שהנה אשה מבוגרת ומתגוררת בגפה – להטריד אותה, לפגוע בפרטיותה, לערער את ביטחונה, לשבש את שגרת חייה ולהלך עליה אימים על מנת שתעזוב את הבניין ותמכור את דירתה" (סעיף 22 לכתב התביעה).
עתירת התובעת לצוו מניעה האוסר על הנתבעים להכנס ללא הסכמתה לשטח החצר בחלק הרכוש המשותף הסמוך לדירת התובעת וכן לאסור עליהם להפריע לה לעשות שימוש בשטח (סעיף 64 לכתב התביעה)
בלוני הגז מצויים בחצר שבחזית הבניין, הפונה לשדרות העם הצרפתי, הסמוכה, פיזית, לדירת התובעת.
הנתבעים, מצידם, נסמכים על אמירות מפורשות בפסק-הדין, לפיהן ההכרעה בפסק-הדין עסקה בחלוקת השמוש בחצר לצרכי חנייה בלבד, כדלקמן:
"לב הסיכסוך שבין הצדדים הנו אופן חלוקת השמוש בחצר הקדמית הצמודה לדירת חביב, לחניה הגם שקיימים סכסוכים נוספים שלעת עתה [...] הושהה בירורם" (עמ' 2 לפסק-הדין, ש' 11-10; נספח 7 לתצהיר התובעת);
בית המשפט ציין כי התובעת עתרה "למתן סעד, שיצהיר כי לה זכות השמוש הייחודי בחצר בחלק הרכוש המשותף הצמוד לה, לפי השמוש בפועל". כן מצוין כי "גוילי, מתנגדים בתוקף לסעד המבוקש, היינו, לשימושה הייחודי של חביב בחצר לצורכי חניה [...]" (עמ' 2 לפסק-הדין, ש' 20-17);
נקבע כי "לאור השיקולים שהוצגו לעיל, יש להעתר לתביעה, בחלקה העוסק בבקשה לשמר את חזקתה הייחודית של חביב בחצר, ללא הפרעה. בה בעת, אין מקום להתיר לנתבעים שימוש בחניה הקיימת בחצר, המוחזקת על ידי חביב" (עמ' 4 לפסק-הדין, ש' 31-29);
נקבע כי "התביעה התקבלה ואילו התביעה שכנגד נדחתה, בחלקים העוסקים בנושא החניה" (עמ' 4 לפסק-הדין, ש' 34);
בסייפה לפסק-הדין צוין: "לפי ההסכמה הדיונית בפרוטוקול מיום 26.01.12, עסק פסק-הדין בנושא החניה והצדדים רשאים, אם ירצו, להעמיד נושאים נוספים להכרעה" (עמ' 5 לפסק-הדין, ש' 3-2).
...
איני נעתר לסעד המבוקש על ידה בהקשר זה. אין עילה לחיוב כספי כלשהו, בשעה שהתובעת ביצעה עבודה על דעת עצמה, מבלי לקבל הסכמות ואישורים רלוונטיים.
סיכום
התביעה נדחית.
התובעת תשלם הוצאות ושכר טרחת עו"ד כדלקמן: סך של 25,000 ש"ח לנתבעים 2-1, ביחד ולחוד, וכן סך של 25,000 ש"ח לנתבעים 5-4, ביחד ולחוד.