המומחה מטעם בית המשפט מעריך עלות פירוק הריצוף בחדר ממ"ד והתקנת ריצוף חדש בסך של 3,500 ₪.
לסיכום: התובעים 1-2 זכאים לפצוי בגין עלות תיקון הליקויים כפי שפורטה בחוות דעתו המשלימה של המומחה, בתוספת פיצוי בגין העידר אריחים חלופיים בריצוף ובחיפוי חדר אמבטיה וכן בגין אריחים בולטים מהמישור בשרותי אורחים ומקלחון הורים.
יצוין, כי היה בידי הנתבעת למצוא אריחים תואמים ולהחליפם במסגרת העבודות שביצעה לתיקון ליקויים ברכוש המשותף, אך הנתבעת לא עשתה כן. הדבר מלמד כי לא נימצאו אריחים דומים לאריחים הקיימים ועל כן סביר כי החלפת האריחים הפגומים במקומות שצוינו לעיל תיצור הבדל בין האריחים שיוחלפו לבין יתר האריחים באותו איזור.
...
לטענת התובעים בכתב התביעה, בהתאם לתוכניות שצורפו לחוזי המכר, היה אמור להיות בבניין "חדר גנרטור". הנתבעת התקינה בסופו של דבר גנרטור רק בבניין הסמוך, והחדר נותר ללא שימוש.
בית המשפט קבע, כי העובדה כי שטחים מסוימים לא נצרכו עוד כפרוזדור או כחלל לובי כניסה איננה מובילה למסקנה כי החברה הקבלנית זכאית להנות מן ההפקר, לספח שטחים אלה לבעלותה ולמוכרם כחלק מיחידה מן המניין לאחר מכן.
העדר הצורך בהתקנת גנרטור אינו מוביל למסקנה לפיה הנתבעת היתה זכאית לספח את השטח לבעלותה, להסב אותו למחסן ולמכור אותו.
לאחר שבחנתי את התנהלות הצדדים לפני ואחרי הגשת התביעה וכן בחנתי את מכלול הטענות שהועלו על ידי הצדדים בכתבי הטענות וביחס לתוצאה שנפסקה בפסק הדין, הגעתי למסקנה לפיה התובעים זכאים להחזר מלוא הוצאות המשפט שנגרמו להם, בגין ההליך המשפטי, לרבות בקבלת חוות דעת המומחים מטעם התובעים ומטעם בית המשפט ובמתן עדות המומחה בבית המשפט, וכן בגין תשלום אגרת המשפט.