הנתבע 1 חולק בנוסף על קזוז דמי השכירות שנעשה ע"י התובע ומציין כי על פי חוזה השכירות נאסר קזוז כזה ומכל מקום התובע לא פירט את הקזוז ועבור מה.
כתב הגנה נתבעות 2-3
הנתבעות 2-3 הגישו כתב הגנה וטוענות בו כי באוגוסט 2013 השכירו לנתבע 1, העוסק בייצור והרכבת שלטים, מבנה אחד בשטח של 64 מ"ר וחלק ממבנה שני בשטח של 250 מ"ר, כאשר מטרת השכירות לפי חוזה השכירות הראשי היא ייצור והרכבת שלטים ולמטרה זו בלבד.
הנתבע שכנגד חדל לשלם דמי שכירות החל מחודש 1/15 ובתום 15 חודשי שכירות ביום 26.4.15 נטש את המושכר מבלי שדאג להביא שוכר חלופי כמתחייב מסעיף 2א של הסכם שכירות המשנה.
...
לאחר שבחנתי ושקלתי את טיעוני הצדדים ושמעתי את העדויות, אני סבור כי חרף המחלוקת שנתגלעה בין הנתבעים ביחס למקור הליקוי של חדירת המים למושכר, לא הורם הנטל להוכיח באמצעות תשתית ראייתית ברורה ומשכנעת, כי האחריות רובצת לפתחו של הנתבע 1 בלבד.
אני דוחה את יתר רכיבי התביעה שכנגד.
סוף דבר - התוצאה
אשר לתביעה העיקרית – אני מחייב את הנתבע 1 והנתבעות 2-3, לשלם לתובע את הסכום של 70,869 ₪, בחלוקה שווה ביניהם (הנתבע 1 מחצית והנתבעים 2-3 מחצית) בתוספת הפרשי הצמדה וריבית כדין.
אשר לתביעה שכנגד – אני מחייב את הנתבעים שכנגד 1 ו- 2 לשלם לתובע שכנגד, ביחד ולחוד, את הסכום של 20,000 ₪ בתוספת הפרשי הצמדה וריבית כדין.