המשיבות, מנגד, טוענות כי דין הבקשה להדחות בהנתן פסק-הדין החלוט ובהעדר כל מקור חוקי להתערבות בית המשפט בהליך ההוצאה-לפועל, שם כבר ניתנה החלטה ביום 25.5.2021 לפיה נדחתה בקשתו של המבקש לעיכוב נוסף בבצוע פסק-הדין.
עוד הפנה המבקש להוראות חוק הגנת הדייר, התשל"ב-1972 הקובעות כי לא יינתן פסק-דין של פינוי ולא יבוצע פסק-דין זה אלא אם הועמד למפונה דיור חלוף.
יפים בהקשר זה דברי בית המשפט ב-ע"א 9085/00 שטרית נ' אחים שרבט חברה לבנין בע"מ (21.7.2003), כך:
"עקרון הוא כי בית-המשפט מסיים את מלאכתו וממצה את סמכותו עם מתן הכרעתו במחלוקת. לאחר מתן פסק-הדין שוב אין בידו להדרש פעם נוספת לנושא ההיתדיינות, להוסיף על החלטתו, לגרוע ממנה או לתקנה אלא במסגרת המותרת לו בחוק והיא בגדרי תיקון טעות, כמשמעותה בסעיף 81 לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], תשמ"ד-1984, או במסגרת הבהרה הנתנת על-ידי בית-המשפט לפסק-הדין לצורך ביצועו על-פי בקשתו של ראש ההוצאה לפועל, מכוח סעיף 12 לחוק ההוצאה לפועל, תשכ"ז-1967... עיקרון "גמר המלאכה" “Functus Officio” נועד להבטיח כי יהא סוף לדיונים ולמחלוקות בין צדדים כדי להגשים ערך של ודאות, בטחון משפטי ומניעת הטרדת בעלי-דין לאחר סיום משפטם.
...
המשיבות, מנגד, טוענות כי דין הבקשה להידחות בהינתן פסק-הדין החלוט ובהיעדר כל מקור חוקי להתערבות בית המשפט בהליך ההוצאה-לפועל, שם כבר ניתנה החלטה ביום 25.5.2021 לפיה נדחתה בקשתו של המבקש לעיכוב נוסף בביצוע פסק-הדין.
אין בידי לקבל אף את הטענה כי פסק-הדין סויג במקרה שתינתן "החלטה אחרת". ההתייחסות היא להחלטה בהליך משפטי אחר, שתקבע כי אין מקום להורות על פינוי המבקש מן המקרקעין עד ליום 9.5.2020.
החלטה שכזו לא ניתנה ונדחית הפרשנות שהמבקש מייחס לקביעה זו, משמע המדובר בהחלטה במסגרת ההליך דנא.
.
באין מסד המאפשר פנייה לבית המשפט לאחר שניתן פסק-הדין ולאור כל המקובץ, דין הבקשה להידחות.