לאחר דו"ד משפטי בעיניין מועד סיום הליך ישוב סיכסוך, הכריכה והסמכות, החלטת בי"ד דנן, החלטת בית הדין הרבני הגדול והחלטת בית המשפט לעינייני מישפחה, תבעה אף האשה את עניני הרכוש בבית הדין (בתאריך י"ג בטבת תשפ"א (28.12.20)).
" (ההדגשה לא במקור)
וראה בעיניין זה גם בבע"מ 2478/14:
"כפי שכבר נפסק, כאשר בני זוג שלא נישאו מקיימים אורח חיים תקין ומאמץ משותף ברכישת הנכסים או בניהול משק הבית המשותף וגידול הילדים, עשויה לחול עליהם הילכת השתוף. הכלל הוא, כפי שכבר הובהר, בחינה של ההסכם המשתמע בין הצדדים לשיתוף. בהקשר זה, יש להוסיף ולבחון מהו הקף תחולתו של השתוף. חזקת השתוף שחלה על בני זוג שהם ידועים בציבור מעידה, במקרה הרגיל, על שתוף בנכסים שנרכשו במשותף או כאלו שמשמשים את בני הזוג בחיי היום-יום. לעומת זאת, על מנת להחיל דין שתוף על נכסים אחרים של מי מבני הזוג, תדרש ראיה נוספת כלשהיא שתעיד, אפילו באופן נסיבתי, על כוונת שתוף בנכס המסוים (ראו: עניין סלם, בעמ' 347-346). כפי שכבר הובהר, אין במניעות להתחתן כשלעצמה על מנת להפחית מנטל ספציפי זה. עם זאת, הצהרות, מכל סוג, על אופיו של הקשר הזוגי, יכולות להצטרף לנסיבות המעידות על אותה כוונה לשיתוף, גם בנכסים הספציפיים, ולו באופן נסיבתי." (ההדגשה לא במקור)
לסיום הפרק המשפטי, נתייחס גם לנושא של הסכמי ממון בין ידועים בציבור.
בנגוד לזוגות נשואים אשר רשאים לאשר הסכם ממון בפני נוטריון, וזאת בהתאם לחוק יחסי ממון, הרי שבמקרה של זוגות ידועים בציבור, נוטריון אינו רשאי לאשר את הסכם הממון, אלא בית המשפט לעינייני מישפחה מכוח סמכותו בסעיף 3(ג) לחוק בית המשפט לעינייני מישפחה, תשנ"ה-1995 (רע"א 6854/00 היועץ המשפטי לממשלה נ' זמר, פ"ד נז(5) 491).
...
מעבר לדיבורים וטענות, שמהם התרשמנו שאינם אמת, לא הוכח דבר!
אני מגיעים למסקנה ברורה ומוחלטת – הצדדים לא ניהלו משק בית משותף.
שהרי היא אינה יכולה להצביע על נכס ספציפי בו שיתף האיש אותה במהלך שנות החברות, גם אם היינו מקבלים את טענתה שהצדדים היו נכון לאותה תקופה ידועים בציבור, טענה שאף היא נדחית כאמור לעיל.
כל טענה או חשיבה כביכול יש בעצם כתיבת הבקשה לקבל חצי מ-"אאודי", משום הודאת בעל דין שהצדדים היו "נשואים" בתקופה בה נרכש הרכב, נדחית לחלוטין.