רק לאחר שתם קדם המשפט בבית משפט זה, במאי 2018, לאחר שהוגשו ראיות ועם הגשת תחשיבי נזק לצורך ניסיון פשרה טרם שמיעת הראיות, העלתה הנושא, ללא מסמכים עדכניים בדבר טיפול רפואי לאורך השנים אליהם ניתן להתייחס וללא כל הסבר מניח את הדעת להתנהלותה עד אז. גם במועד ישיבת ההוכחות לא חזרה התובעת על בקשתה.
סיכום הנכות הרפואית
הנכות הרפואית המשוקללת עומדת, אם כן, על 47.36%: 10% נכות אורתופדית; 5% בגין צלקות; 10% נכות פסיכיאטרית; 5% נכות נוירולוגית; 20% בגין כריתת צלעות; 10% צלקת ניתוחית.
לאחר שקילת הראיות וטענות הצדדים ובשים לב לכך שנכותה האורתופדית של התובעת עומדת על 10% בלבד, כאשר המומחה בתחום האורתופדי ציין כי מדובר בהפרעה קלה המתייחסת לתפקודי היום יום החורגים מפעילות רגילה; לכך שהנתבעת סיפקה לתובעת שירותי סיעוד לתקופה של כחצי שנה לאחר התאונה; לתקופת אי הכושר לאחר הניתוח בשנת 2012; לכך שלא נגרמו לתובעת הוצאות בפועל עד היום ולא הוצגו קבלות על הוצאות מעבר לסך של כ- 2000 ₪; לכך שהתובעת אינה מוגבלת בניידות ולכך שהוצאותיה הרפואיות מכוסות בסל הבריאות, ולאחר שנתתי דעתי גם לטענות בדבר טפול השיניים הנידרש (סכום של כמה אלפי שקלים לכל היותר על פי תכנית הטיפול משנת 2006, כמפורט לעיל, ובהיעדר קבלות כלשהן), אני מעמידה את סכום הפצוי לו זכאית התובעת בגין כל ראשי הנזק האמורים לעבר ולעתיד על סך של 300,000 ₪ נכון להיום, כולל ריבית.
...
קשייה הביאו בסופו של דבר להפסקת הפעילות בעסק.
מדובר בעדות יחידה של בעל דין ללא כל סיוע, והמסקנה היא כי טענות התובעת לגבי קשיי תפקודה עובר ולאחר התאונה לא הוכחו.
אשר להפסדי שכר לעתיד – בנסיבות העניין, ובהעדר אינדיקציות לקבוע אחרת, אני סבורה כי יש לערוך חישוב על פי השכר הממוצע במשק ונכות תפקודית, בהוון עד גיל 67, סה"כ 577,700 ₪.