לטענתה, בליל ה – 6.7.2021 ארעה הפסקת חשמל אשר גרמה לכך שבקר באחד המקררים באחר המקררים גלידריה נשרף וכתוצאה מכך, נמסו מוצרים אשר היו במקרר.
הפסיקה העניפה העוסקת בתביעות לפצוי בגין נזקים אשר נגרמו לכאורה כתוצאה מתקלות בזרם החשמל, עמדה על הרף הראייתי הגבוה לו נידרש תובע המבקש פיצוי בגין נזקים אלה.
ועוד נפסק כי:
"כיום גם כהגנה מפני ברקים וכיוצ"ב ומכשירים רגישים כמחשבים ודומיהם, ישנם מיתקני שקעים וכן פיתרונות המשהים את תגובת נתוק החשמל, משום שככל שהטכנולוגיה מיתקדמת, הסיכון לניזקי מכשירי חשמל מתקדמים, מכל שינוי רגיל וסביר הקורה תדיר במערכת חשמל מדינתית , חייב לכלול היערכות הגנה מוכרת וסבירה , במסגרת חובת כל ניזוק פוטנציאלי דהיינו " חצי מדינה " להקטין נזקו הצפוי מבעוד מועד , כהגפת תריס מפני גשם ורוח שאלו ואלו קורים וזה פיתרונו הסביר והזול של מישנהו . אין האמור בא לפגוע בזכות ניזוק לעמוד ברף הגבוה החקיקתי של הטלת האחריות על חברת החשמל , אלא בא להבהיר כי יהיו מקרים רבים שלא יעמדו ברף זה , ואין מדובר בחוסר אונים אלא בדרישה להקדים רפואה סבירה למכה רווחת ומסתברת.... הפסקת חשמל הנה ארוע המתרחש מדי פעם, ועל כל אדם לצפות להפסקות כאלה, ולהערך בהתאם למניעת תקלות למכשירים המחוברים לחשמל בשל ההפסקה בזרם וחיבורו מחדש. גם אם היתה תקלה בחשמל, תקלה זו אינה מקימה לתובעת זכות פיצוי, שכן הנתבעת לא חרגה מרמת ההיתנהגות הנדרשת ולא הפרה את חובת הזהירות המוטלת עליה." תק (ת"א) 18534-12-15 אתי אזולאי נ' חברת החשמל לישראל בעמ (9.5.2016).
...
מכל האמור לעיל, מצאתי לדחות את התביעה כנגד הנתבעת במלואה.
אם מסיבה כלשהי נמחקת או נדחית תביעתו של התובע כנגד הנתבע, נופלת עימה גם ההודעה של הנתבע כנגד הצד השלישי.
לסיכום, אני מורה על דחיית התביעה כנגד הנתבעת ומחיקת ההודעה לצד שלישי.