התובעת עותרת לקבלת פיצוי כדלקמן:
עבור נזקים בדירה: (1) רכישה והתקנת שלוש דלתות פנים במקום הדלתות והמשקופים שנהרסו – 3,300 ₪ ; (2) רכישה והתקנה של שתי דלתות נוספות ליצירת מראה אחיד בדירה – 2,200 ₪ ; (3) החלפת צילינדר בדלת הכניסה לאחר שהנתבעים סרבו להחזיר את המפתחות לדירה – 450 ₪ ; (4) צביעת הדירה וסתימת חורים בקירות – 2,000 ₪; (5) רכישה והתקנת דוד מים חשמלי – 1,800 ₪; (6) רכישת מושב אסלה עם מערכת שטיפה – 200 ₪; (7) החלפת זגוגית סדוקה בחלון הויטרינה בסלון – 750 ₪; (8) רכישת שני מזגנים חדשים למזגן – 100 ₪.
אין היתייחסות בכתב ההגנה לטענות התובעת ביחס לרכיב זה.
על פי סעיף 13 (ב) להסכם השכירות – "במקרה והשוכר לא ימלא אחר כל התחייבויותיו הנ"ל, יהא עליו לשלם למשכיר סך השווה ל- 350 ₪ בגין כל יום של איחור בפנוי המושכר וזאת כפיצויים מוערכים ומוסכמים מראש, מבלי שיהיה צורך בהוכחת נזק כלשהוא ומבלי לפגוע בכל יתר זכויות המשכיר לפי הסכם זהו/או על פי כל דין".
ת/1 הנו מכתב ששלחה התובעת לנתבעים לפיו עד ליום 06.10.21 עליהם לפנות את הדירה, כאשר המכתב לא הגיע ליעדו אלא חזר לשולחת.
בנסיבות אלה, דרישתה של התובעת לחייב את הנתבעים לשאת בתשלום סך של 350 ₪ בגין כל יום איחור בעזיבת הדירה, כאשר דמי התשלום החודשי הוסדרו מכבר, למעט בגין 13 ימים כמפורט לעיל, היא דרישה שלא בתום לב.
בנסיבות אלה, בהן הנתבעים נשאו בדמי השכירות החודשים למעט יתרת תשלום עבור 13 ימים, ומנגד התובעת לא בחרה לפעול לסילוק הנתבעים מהמושכר, אין מקום לעתירת התובעת לפצותה בגין הפעלת סעיף איחור במסירת המושכר בהתאם להסכם ולכן דין התביעה ברכיב זה להדחות.
...
מכל המפורט לא עלה בידי התובעת שכנגד להוכיח את הנטען ולכן דין התביעה להידחות ברכיב זה.
עוגמת נפש
התובעים שכנגד עתרו לקבל פיצוי בגין עוגמת נפש שנגרמה להם כתוצאה מליקויי רטיבות בהם סירבה הנתבעת שכנגד לטפל.
סוף דבר
נוכח כל האמור לעיל, דין התביעה והתביעה שכנגד להתקבל בחלקן.
הנתבעים ישלמו לתובעת סך של 7,688 ₪ בצירוף הוצאות משפט בסך 700 ₪.