אשר לשכר, פורט כי על פי התקשי"ר עובד מדינה יכול להרצות בהקף של 4 שעות בלבד ביום עבודה, מה שהיה מוביל לשכר של 159.75 ₪ , או לכל היותר לשכר של 213 ₪ בהקף משרה מלא בהרצאות.
הנתבעת טענה כי התובעת לא הייתה כפופה למנהלת ביה"ס ולא קיבלה כל משוב או הערכה, לא הישתתפה בישיבות צוות או פעילויות ביה"ס. נטען כי שעות עבודתה נקבעו בתיאום עימה, וככל שהחסירה, יכלה להשלימם בשעות ובימים הנוחים לה. כמו כן, נטען כי משהתובעת איננה עובדת מדינה, הרי שלא חלות עליה הגבלות בדבר עיסוק מקביל, ומשכך פעלה ללא כל בעיה עת ניהלה עסק פרטי של מעבדות זרע.
שכר חלופי
אשר לשכר החלופי, טוענת הנתבעת כי אם משווים את התמורה הקבלנית של התובעת בסוף ההיתקשרות עימה (שעת הוראה אקדמית בתעריף נש"מ של 281 ₪ לא כולל מע"מ), לשכר של מנהל מעבדה, בדרוג מקצועי של ביוכימאים ועובדי מעבדה, בתוספת זכויות סוציאליות בחלקיות המשרה של התובעת, אזי הסכום שקבלה ביתר במהלך השנים מסתכם ב-228,198 ₪ (סעיפים 12 ו-23 לתצהירה של גב' ברק; פרוטוקול מיום 17.2.2021, עמ' 38-37; עמ' 11 לסיכומי הנתבעת, סעיף 57).
...
כמו כן, התובעת לא כימתה את תביעתה ברכיב זה.
מכל הטעמים המפורטים לעיל, דין התביעה ברכיב זה – להידחות.
כללו של דבר: בהינתן כל השיקולים האמורים החלטנו לפסוק לתובעת סך של 50,000 ₪ כפיצוי לא ממוני.
אחרית דבר
אשר על כן, ולאור כל המפורט לעיל, התוצאה היא שתביעת התובעת מתקבלת ברובה, ואנו מחייבים את הנתבעת לשלם לתובעת תוך 30 יום ממועד קבלת פסק הדין, הסכומים כדלקמן:
א. פיצויי פיטורים בסך של 104,974 ₪.