לטעמי, פניית התובע למישטרה לראשונה כשנה וחמישה חודשים לאחר התאונה לשם דיווח אודות התאונה, ובעיקר שמדובר בתאונה מסוג "פגע וברח' עם טענה למעורבות רכב צד ג', ונזק גוף ממשי, הנה השתהות בלתי סבירה, בנסיבות העניין. לא ניתן הסבר מניח את הדעת מצד התובע לפשר השהוי הבלתי סביר שנקט בעיניין זה, וכן לא ברור מדוע לא הסתייע התובע במי מהוריו ו/או בת זוגתו לשם דיווח למישטרה בזמן אמת אודות התאונה, ובעיקר לאור הודאת אביו של התובע בביהמ"ש כי בנו סיפר לו מיד אחרי התאונה איך קרתה התאונה וכי לאחר ליווי בנו לביה"ח ביום הארוע הוא הלך למקום התאונה בניסיון לאתר את הרכב או הנהג הפוגע כדי לקבל פיצויים "כמו כולם" (פ' עמ' 8 ש' 7-8, ש' 25-32), וכן עדות התובע בעצמו בביהמ"ש כי סיפר לאביו בעת שהתקשר אליו שניפגע מרכב ("לא ישר. אמרתי לו שהעיף אותי רכב. כשהתקשרתי אליו אמרתי לו שנפגעתי ברכב", פ' עמ' 5 ש' 27).
...
כאמור לעיל, יש לראות בעדות התובע, בכל הקשור להוכחת הנסיבות שקדמו לפציעתו בתאונה נשוא התביעה, כעדות יחידה של בעל דין, שכן אין חולק שכל העדים שזומנו לעדות מטעמו לא נכחו במקום התאונה בעת התרחשותה, כך שאין באפשרותם להעיד מידיעה אישית, אודות הנסיבות שקדמו לה.
להלן אתייחס באופן פרטני להיבטים השונים העולים מעדויות התובע ובני משפחתו בביהמ"ש, אל מול כתבי הטענות, תצהירי התובע ועדיו, ויתר המסמכים המצויים בתיק ביהמ"ש, ועל פיהם אגזור את המסקנה בדבר הוכחת נסיבות התאונה.
הכרעה
למרות שגרסת התובע בכתב התביעה לגבי נסיבות פציעתו בתאונה הינה פשוטה, שקלול כל הנתונים שפורטו לעיל, מוביל למסקנה כי אומנם עלה בידי התובע להוכיח עפ"י מאזן הסתברויות כי נפגע בברכו השמאלית ביום 3.9.17 במהלך רכיבה על אופניים, אולם לא עלה בידו להוכיח ברמה הנדרשת כי הסיבה לאיבוד שווי המשקל על האופניים עליהם רכב, וכתוצאה מכך נפילתו וחבלתו ממעקה בטון שעל המדרכה, הייתה עקב "מגע" בין רכב צד ג' לבין הגלגל האחורי של אופני התובע, כנטען.
די באמור לעיל כדי להוביל מסקנה כי דין התביעה להידחות כבר בשלב זה.
סוף דבר
מכל האמור לעיל אני מחליט להורות על דחיית התביעה.
התובע ישלם לנתבעת הוצאות בסך 2,000 ₪ תוך 30 יום מיום קבלת פסק הדין.