הועדה הקשיבה לטיעוני ב"כ המערער שנרשמו מפיה בזו הלשון:
"הופנה כרגע לריפוי בעסוק, הרופאים אמרו שלא ניתן לנתח, הניתוח לא יועיל ואולי יחריף. הופנה למרפאת כאב לשיחרור חסימה עצבית. היה אצל רופא כאב שהאריך ימי המחלה, רופא תעסוקה רשם שאין שיפור ולא כשיר לחזור לעבודה, המשך אי כושר עבודה עד 31/1/22 ואז לבקורת. כאבים והגבלות בתנועה, טפול תרופתי ומרפאות כירורגיה כף יד מאיר: עדיין כאבים כף יד ואגודל. אולטרסאונד הדגים נוזלים בכף היד שמאל. יד דומינאנטית ימין. רגישות במפרקים. בבקרים קשיון במפרקים שמשחרר רק תחת מים חמים. רגישות למגע במרכז כף היד גורם לתחושת היתחשמלות".
הועדה עיינה במסמכים שעמדו בפניה וכן ערכה למערער בדיקה קלינית וכך רשמה את ממצאיה (השגיאות במקור):
"מחזיק את היד בעמדה פיזיולוגית של האצבעות, אך כאשר נתבקש ליישר את האצבעות מצליח ליישר באופן מלא אך בכפוף אינו מגיע עם קצות האצבעות לכף היד. אין להכיר בצלקת בגין הפגיעה המקורית. אין אלודיניה, אחין הזעת יתר ואין שנויי צבע בכף היד. הממצאים הקלינים אינם תואמים מימצאי CRPS והחבלה המינורית שהיתה, דהיינו חתכי עור באצבע 1,2 אשר נתפרו אינם מסבירים תלונות התובע. בכדי לשלול התפתחות של CRPS שאינו אופייני מבקשת הועדה ביצוע מפוי עצמות עם השוואה לשתי כפות הידיים וצילום של כפות הידיים".
ביום 3.3.22 היתכנסה הועדה, בהיעדר נוכחות המערער, וכך סיכמה החלטתה:
"במיפוי עצמות 18.1.22 המכוון לכפות הידיים לא הודגם בכף יד שמאל כל ממצא המתאים לCRPS. הוועדה עיינה בצלום כף יד שמאל AP ואלכסוני 28.12.21 שהנו תקין לחלוטין ללא סימני אוסטופורוזיס האופייניים ל-CRPS.
בנסיבות העניין שלפני, ונוכח הצהרת ב"כ המערער בדיון, כי ההודעה על החלטת הועדה התקבלה במשרדה רק בסוף חודש אפריל 2022 (עמ' 1, ש' 28-32) וכן נוכח סכויי העירעור בתיק, כפי שיפורטו להלן וההלכה הנוהגת בבתי הדין לפיה, יש לפרש את תקנה 125 לתקנות מתוך גישה סלחנית ההולמת את יעודו של בית הדין לעבודה – מצאתי, כי נסיבות העניין מצדיקות את הארכת מועד הגשת העירעור.
...
מנגד, טען ב"כ המשיב כי דין הערעור להידחות על הסף מחמת התיישנות שכן זה הוגש לבית הדין בחלוף המועדים הקבועים בדין, עת ההודעה על החלטת הוועדה שוגרה למערער ולבאת כוחו ביום 7.3.22 ואילו הערעור לבית הדין הוגש רק ביום 30.6.22 ואף לא הוגשה בקשה להארכת מועד הגשת הערעור.
חזקה על פרוטוקול הוועדה שהוא משקף נאמנה את שאירע בחדר הוועדה ודין טענות המערער בהקשר זה להידחות.
חזקה על פרוטוקול הוועדה שהוא משקף נאמנה את שהתרחש בחדר הוועדה וטענת המערער, המועלית בדיעבד, כי ממצאי הבדיקה המתוארים בפרוטוקול אינם משקפים את ממצאי הבדיקה בפני הוועדה נטענה בעלמא, ללא כל אסמכתה בצידה, ומשכך דינה להידחות.
כך גם המסמכים אליהם הפנה המערער אינם עולים כדי חוות דעת רפואית או מסמכים מהותיים המחייבים התייחסות מפורשת מצד הוועדה – מכאן שגם הטענה בדבר התעלמות ממסמכים רפואיים דינה להידחות.
סוף דבר
על יסוד האמור, דין הערעור להתקבל.