מאגר משפטי לחיפוש בעזרת בינה מלאכותית
רוצים לראות איך משתמשים בדין רגע? לחצו כאן

כתב אישום: רצח, השמדת ראיה ושיבוש מהלכי משפט

בהליך בש"פ (בש"פ) שהוגש בשנת 2021 בעליון נפסק כדקלמן:

ביום 22.6.2017 הוגש נגד המשיב כתב אישום המייחס לו עבירות של רצח, השמדת ראיה ושיבוש מהלכי משפט.
...
דין הבקשה להתקבל.
הבקשה מתקבלת אפוא.
אני מורה על הארכת הארכת מעצרו של המשיב ב-90 ימים החל מיום 2.3.2021 או עד למתן פסק דין בתפ"ח 50765-06-17 בבית המשפט המחוזי בחיפה, לפי המוקדם.

בהליך בש"פ (בש"פ) שהוגש בשנת 2020 בעליון נפסק כדקלמן:

הרקע לערעור ביום 22.6.2017 הוגש נגד המשיב כתב אישום בגין רציחתו של אלכסנדר ריז'וב (להלן: המנוח).
בשל מעשים אלו יוחסו למשיב עבירות של רצח, השמדת ראיה ושיבוש מהלכי משפט.
...
בשים לב לאמור ולכך שעד כה בית המשפט עמל קשות על שמיעת הראיות וקיים 36 דיונים וקבועים עוד 6 מועדי הוכחות בחודש זה ובחודש הבא, נראה לי כי נקודת האיזון טרם השתנתה וכי יש להאריך את המעצר כמבוקש.

בהליך בש"פ (בש"פ) שהוגש בשנת 2018 בעליון נפסק כדקלמן:

לאחרון מיוחסות עבירות רצח, השמדת ראיה ושיבוש הליכי משפט; ולעוררת מיוחסות עבירות של סיוע לאחר מעשה, השמדת ראיה ושיבוש הליכי משפט.
על פי כתב האישום, אשר הוכח לכאורה, בעקבות סיכסוך שכנים מר שותפה של העוררת גמל בלבו החלטה להמית את המנוח באמצעות גרזן השייך לו. לאחר שהמנוח מצא את מותו, השותף גרר את גופתו לביתם של העוררת ושלו, שם מצאה אותם העוררת.
...
המסקנה היא כי דין הערר להידחות.
הערר נדחה.

בהליך בש"פ (בש"פ) שהוגש בשנת 2011 בעליון נפסק כדקלמן:

רקע והליכים נגד העורר , קטין יליד 24.6.94, וכנגד קטין נוסף הוגש כתב אישום המייחס להם עבירות רצח, קשירת קשר לפשע, השמדת ראיה ושיבוש הליכי משפט.
...

בהליך מעצר עד תום ההליכים (מ"ת) שהוגש בשנת 2019 בהמחוזי מרכז נפסק כדקלמן:

בבקשה למעצר ובכתב האישום שהוגשו ביום 26.03.19, מיוחסות למשיבים עבירות של ניסיון רצח, השמדת ראיה ושיבוש מהלכי משפט.
...
מכל מקום, לא הגיעה השעה להעמיק חקור במהימנותו של אלירן, שהלא קיומן של ראיות לכאורה, לצרכי מעצר עד תום ההליכים, נקבע לפי המבחן של ״אם נאמין״: "אם נאמין לראיות התביעה, האם יהא בהן כדי לחייב את המסקנה שהעורר ביצע את המעשה המיוחס לו?״ (בש"פ 215/19 סלאימה נ' מ.י. (2019); בש"פ 8087/95 זאדה נ' מ.י., פ"ד נ(2) 133, 167-163 (1996)). ובמילים אחרות - שופט המעצרים אינו אמור להכריע בשאלת מהימנותם של עדים, דבר הנעשה בהליך העיקרי, כאשר עליו לבחון את חומר החקירה "על פניו", ולהתרשם מהפוטנציאל הראייתי הטמון בחומר חקירה זה (בש"פ 5899/12 כנעאני נ' מ.י. (2012)).
להגנה תהייתה ולתביעה תשובתה, אך אין צורך לדון בעניין זה עתה שכן על-סמך התשתית הראייתית יש לקבוע כי המשיב הוא מבצע עיקרי, ומעשיו בצירוף הדברים שאמר, מעידים על כוונת המתה וכדי ניסיון לרצח עדיאל ע"ה. סוף דבר: מצאתי כי קיימת תשתית ראייתית שעוצמתה מספקת עקרונית למעצרו של המשיב עד לתום ההליכים.
קבלת מראה מקום

השאירו פרטים והמראה מקום ישלח אליכם



עורכי דין יקרים, חיפוש זה מגיע מדין רגע - מערכת סגורה המאפשרת את כל סוגי החיפוש בהקלדה בשפה חופשית מתוך הפסיקה בנט המשפט ובבית המשפט העליון. כחלק ממהפכת הבינה המלאכותית, אנו מלמדים את המערכת את השפה המשפטית, אי לכך - אין יותר צורך לבזבז זמן יקר על הגדרות חיפוש מסורבלות. פשוט כותבים והמערכת היא זו שעושה את העבודה הקשה.

בברכה,
עו"ד רונן פרידמן

הצטרפו לאלפי עורכי דין שמשתמשים בדין רגע!

בין לקוחותינו