ניתן להבין שהמנהלת מתייחסת בעדותה למקרים הזכורים לה, שהעובד מטעמה איתר מפגע ודיווח על תקונו, ולא יודעת לאמר את המועד של תיקון זה. התשובה בשאלון לשאלה "האם המפגע תוקן לאחר התאונה מיום 8/10/12?" במלים: "המפגע תוקן מיידית", הוצגה למנהלת בחקירתה והיא השיבה, שכוונתה היתה ביחס לזמן שחלף מרגע שהקולטן נפגע ועד שהעובדים התייצבו לתקנו, שאז השכנה עידכנה אותם ש"אתמול פגעו בקולטן" [ש' 28-30 בעמ' 28 ו-ש' 1-2 בעמ' 29 לפרו'].
אין באמור כדי לשנות מההשלכות שיכולות להיות בענין משקל העדות, ולעתים באמינות, לגבי עדויות המובאות בהרחבה של החזית, לעומת מה שנטען קודם מטעם אותו צד; היינו, הרחבת בסיס העילה בתצהיר עדות ראשית, ובעיקר - עדות של מתן גרסה חדשה או השלמה לגירסה, הנתנת במהלך החקירות הנגדיות -באיחור וב"כבישה", לעומת גרסה קודמת מצומצמת יותר, המוצגת בכתבי הטענות או אף לגירסה המוצגת בתצהיר העדות הראשית.
התובעת מעידה כי במשך כ-17 שנים טרם מועד החבלה עבדה כסטייליסטית ומפיקה ארועי אופנה, כגון: תצוגות אופנה, שערי מגזין, סדרות כתבות, פירסומות, סטיילינג אישי וכו'.
התובעת מעידה כי היא מעסיקה מאז שפתיחה עסק עצמאי שני עובדים, וטוענת כי יש לייחס את העזרה הנדרשת לנכותה, אך מדובר בעסק חדש, שיכול שמאופיו הוא כזה שיכול שהניהול והשיווק נעשה על ידה, והעבודה הפיזית נעשית ממילא, בכל מקרה, על ידי עובדים.
...
להשלמת התמונה, הפיצוי בגין כל נזקי התובעת בגין פציעתה ביום 8.10.12 (אילו היתה התביעה מתקבלת ללא קביעת כל אשם תורם), הם כדלקמן:
הפסד שכר בעבר (בתוספת פנסיה) – 126,646 ₪
אובדן כושר השתכרות לעתיד (בתוספת פנסיה) – 101,250 ₪
עזרת הזולת בעבר ובעתיד – 12,000 ₪
הוצאות רפואיות, נסיעה והוצאות אחרות – 5,000 ₪
נזק לא ממוני – 25,000 ₪
סה"כ: 269,896 ₪
כאמור, לא מצאתי כי התביעה הוכחה; ועל כן, אין התובעת זכאית לכל פיצוי.
סוף דבר
התביעה נדחית.
בנסיבות, תשלם התובעת לנתבעת בגין הוצאות שכר טרחת עו"ד והוצאות משפט סך כולל של 8,000 ₪.