משלא הסדירה את חובה במשך חודשים רבים, הרי שבחלוף 3 חודשי נתוק, חזר מספר הקו של התובעת למאגר המספרים הפנויים, אל חברת סלקום, הספק הקודם, וזאת בהתאם להוראות רישיון הספק, ובהתאם לדין.
התובעת פנתה לחברת הוט, שם קיבלה שירות, אך צברה חובות, אותם לא סילקה, ובשלב מסוים, זמן רב לאחר שנחסמה, ביום 8/10/17, "חזר" הקו למאגרי מספר הטלפון הפנויים של סלקום, והועבר לבעלותו של בחור בשם שאדי (כעולה מטענותיה של התובעת).
מעבר לכך, מידע כמו תמונות, אנשי קשר, הודעות, וכל חומר אחר שנשמר בזכרון של מכשיר הטלפון, או כרטיס הזכרון המותקן בו, לא "עובר" עם ניוד הקו, אלא נשאר על גבי "זכרון" המכשיר או הכרטיס, כך שקשה להלום את טענותיה של התובעת, כאילו מידע זה עבר לצד ג'.
למעלה מן הדרוש, אציין כי אפילו הייתי מגיע למסקנה שיש לנתבעות אחריות, הרי שהמחוקק קבע בסעיף 40 לחוק התיקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב – 1982, כי לספקיות שירותי הסלולאר, ישנה חסינות, והן לא נושאות בנזקים, דוגמאת אלה המפורטים בכתב התביעה, אלא לנזק ישיר בלבד, שניגרם בתנאים שקובע החוק, אשר כאמור, לא מתקיימים במקרה דנן.
...
דיון והכרעה:
לאחר שעיינתי בכתבי טענות הצדדים, עיינתי בראיות עליהם הם מסתמכים, שמעתי את עדויותיהם, חוששני שלא אוכל להיעתר לתביעה.
למעלה מן הדרוש, אציין כי אפילו הייתי מגיע למסקנה שיש לנתבעות אחריות, הרי שהמחוקק קבע בסעיף 40 לחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב – 1982, כי לספקיות שירותי הסלולר, ישנה חסינות, והן לא נושאות בנזקים, דוגמת אלה המפורטים בכתב התביעה, אלא לנזק ישיר בלבד, שנגרם בתנאים שקובע החוק, אשר כאמור, לא מתקיימים במקרה דנן.
בנסיבות אלה, לאור כל האמור לעיל, חוששני שלא אוכל לקבל את התביעה, ועל כן, אני דוחה אותה.