התחשיב בוצע בהתבסס על דו"ח שעות הכניסה והיציאה המפורטות בדו"ח הנוכחות של הנתבעת ועל התעריף השעתי של התובע, החישוב בוצע לכאורה על פי הוראות חוק שעות עבודה ומנוחה כאשר חישוב השעות בוצע בערכי ברוטו, דהיינו בלא ניכוי חצי שעת הפסקה.
בחוזה אין כל התיחסות לשאלת השכר (האם הכוונה היא לתת לעובד שעה שלמה של הפסקה בשכר מחוץ לחצרי המעביד או שמא ההפסקה הארוכה המותרת איננה בשכר) , כך, גם אין בהסכם כל התיחסות לזכאות העובד להפסקה כלשהיא ביום עבודה שנמשך פחות מעשר שעות.
אשר לטענות שהעלתה הנתבעת לעניין דרך החישוב של ב"כ התובע, אציין כי אינני רואה כל קושי בכך שהתובע חישב משמרת שהסתיימה בשעה 24:03 כמשמרת לילה בגינה הוא זכאי לשעתיים בערך של שעה נוספת, אני סבורה כי תחשיב כאמור איננו מעורר כל קושי.
תלושי השכר אינם מפרטים את דרך חישוב השעות הנוספות על בסיס יומי אלא אך את הסך הכל החודשי, ואין בהם כדי להוות תשובה לתחשיבי התובע אשר בוצעו על בסיס יומיומי.
...
התובע הגיש נגד הנתבעים תביעה לתשלום פיצויי פיטורים וזכויות סוציאליות הנובעות מתקופת עבודתו, לאחר שעיינתי בטענות הצדדים החלטתי הינה כדלקמן:
עיקר העובדות הצריכות לעניין :
הנתבעת 1 [להלן: הנתבעת] מנהלת בית קפה הפועל בזיכיון של רשת "ארומה". הנתבע 2 הוא מנהלה של הנתבעת 1.
עוד יש להבהיר כי אין כל ממש בטענת התובעת לעניין יום המנוחה של התובע (משלא הוכח שהשבת לא היתה אף יום המנוחה החלופי מקום שהתובע עבד ביום א / ו שהינם יום המנוחה שלו) משלא עמדה הנתבעת בנטל המוטל עליה להוכיח את מספר ימי החופשה בפועל שניצל התובע, אני מקבלת את תחשיב התובע אשר העמיד את תביעתו על סך 1000 ₪.
התובע נעדר מעבודתו ביום כיפור ובערב יום כיפור (22-23 ספטמבר) אך נכח בעבודה בסמוך לפני ואחרי החג (עבד ביום 21/9/15 וביום 24/9/15) לפיכך אנו מתרשמים כי העדרותו בערב החג היתה בהתאם להוראות מעסיקתו ולפיכך הוא זכאי ליום חג.
כללו של דבר
בתוך 30 יום הנתבעת תשלם לתובע את הסכומים הבאים בצירוף הפרשי ריבית והצמדה מיום הגשת התביעה ועד לתשלום בפועל.
מאחר שמרבית התביעה נדחתה, הנתבעת תשלם לתובע הוצאות משפט בסך 1,500 ₪ בלבד.