הסכום החודשי לתשלום הורכב, לפי ההסכם ועל כך אין חולק, משיעורם של דמי-השכירות, שהיה על התובעת לשלם לעירייה; מסכומו של החיוב בארנונה; מתשלום לועד-הבית ומ"רווח" מצומצם, ששולם לתובעת כ"דמי ייעוץ" (סעיף 12.1.1 להסכם) או בשמם האחר: "דמי טפול, היתנהלות ואחריות" מול הערייה (פסקה 15 לתצהיר-התובעת).
בין שהמרכיב האחרון – של "דמי-ייעוץ" – עמד על סך של 600 ש"ח לחודש לפני מע"מ, כגירסת-הנתבעים (פסקה 14 לתצהירו של נתבע 1); בין שהוא עמד על סך של כ-800 ש"ח – עדותה של התובעת בבית-המשפט (פרוטוקול, בעמ' 24, ש' 21) ובין שהסתכם באלף ש"ח, כגירסתה, השונה, של התובעת בפיסקה 76 לתצהיר של עדותה הראשית, אין מחלוקת כי כל המרכיבים שנימנו לעיל, יחד, הסתכמו בכ-6,700 ש"ח לפני מע"מ. ליתר-דיוק, משתי חשבוניות-מס אשר צרפה התובעת לתצהירה והופקו כנגד התשלומים שהיא קיבלה לידיה מן הנתבעים בחודשים יוני ויולי 2015, עלה כי החיוב החודשי עמד על סך של 6,695 ש"ח לפני מע"מ (נספח ט' לתצהיר-התובעת).
.
12.1.1 תמורת השמוש וההפעלה בנכס נשוא הסכם זה מתחייב[ים הנתבעים] לשלם ל[תובעת] דמי הפעלה חודשיים בסך 6,700 ש'ח בתוספת מע'מ[,] הכוללים דמי יעוץ, מיסי ארנונה, ועד הבית ושכר דירה.
על כן, אפילו שהתובעת לא הציגה קבלות או חשבוניות, נחה דעתי כי היא הוכיחה את טענתה כי היא ששילמה את החיובים הללו.
...
מסקנתי היא כי הם לא הוכיחו ראש זה של תביעתם.
התוצאה
התביעה הנגדית, על כל ראשיה, נדחית.
הנתבעים יוסיפו וישלמו לתובעת, יחד ולחוד, הוצאות-משפט בסך של 6,800 ש"ח וכן שכר-טרחה של עורך-דין ואותו אני מעמיד בתביעה המקורית על סך, כולל מע"מ, של 17,690 ש"ח ובתביעה הנגדית על סך, כולל מע"מ, של 20,900 ש"ח. יחד, במרכיבים אלה של הוצאות ושל שכר-טרחה ישלמו הנתבעים, יחד ולחוד, לתובעת, סך של 45,390 ש"ח. בקביעת הסכומים הללו התחשבתי בסכומה הנכון של האגרה בתובענה המקורית, בשלושה דיונים שהתקיימו בתיק זה ובהיקף ההתייצבות אליהם, בקושי במהימנותה של עמדת-הנתבעים ובאמור בכללי לשכת עורכי הדין (התעריף המינימלי המומלץ), התש"ס-2000.