]
מכאן, שלצורך בחינת קיומם או היעדרם של יחסי עובד ומעביד בין הצדדים, יש לבחון את נסיבות המקרה בהתאם למבחנים שנקבעו בפסיקה ואין די בכינוי או בכותרת שהכתירו הצדדים את מערכת היחסים ביניהם, שכן סטאטוס של עובד לא ניתן ליצור או לבטל בהסכם על ידי כך שהצדדים יגדירו את מעמדו של פלוני כעובד או כקבלן עצמאי.
]
הינה כי כן, בחינת מכלול הסממנים של קשר העבודה בין הצדדים על-פי המבחנים לקביעת מעמדו של אדם כ"עובד", לרבות מבחן ההישתלבות על שני פניו, אומד דעתם והתנהגותם לאורך כל התקופה ואף לאחריה[footnoteRef:58], בחינת האינטרסים שבשמם הצדדים קבעו את מתכונת ההעסקה ב"זמן אמת", גובה השכר ששולם שאינו שונה מהשכר ששולם לעובדים שכירים אחרים בנתבעת, אופן קביעת השכר והעלאתו והיעדר היתחשבנות כפי שנידרש על פי גרסת הנתבעת לרבות במועד סיום קשר העבודה, הביאו אותנו לכלל מסקנה שבתקופה שמחודש אוגוסט 2013 ועד לחודש אוגוסט 2019 (כולל) היתקיימו יחסי עובד ומעסיק בין התובע לבין הנתבעת.
עם זאת, לפי ההלכה הפסוקה [ע"ע (ארצי) 547/06 משה כהן – ויליאם אנויה (8.10.2007) (להלן – ענין אנויה)] לאחר סיום יחסי עובד ומעסיק, העובד זכאי לפדיון ימי החופשה שהיה זכאי לקבל בשלוש השנים האחרונות להעסקתו בצרוף הימים שנצברו לזכותו בשנה השוטפת וזאת על יסוד הוראת סעיף 7 לחוק חופשה שנתית.
...
]
על יסוד כל האמור שוכנענו שהנתבעת פיטרה את העובד לאלתר בסוף חודש אוגוסט 2019 ולפיכך, התובע זכאי להשלמת פיצויי פיטורים, תמורת הודעה מוקדמת ופיצוי בגין פיטורים שלא כדין (העדר שימוע) כמפורט להלן.
בנסיבות אלו, בהן הנתבעת דאגה להסעה למקום העבודה ובחזרה ממנו, התובע אינו זכאי להחזר הוצאות נסיעה והתביעה ברכיב זה – נדחית.
סוף דבר
הנתבעת מתקבלת ברובה, כך שהנתבעת תשלם לתובע בתוך 30 ימים את הסכומים הבאים:
הפרשי שכר בסך 5,655 ₪;
חלף הפרשות לקרן השתלמות בסך 14,504 ₪;
פדיון חופשה בסך 19,113 ₪;
דמי הבראה בסך 17,451 ₪;
שי לחג בסך 1,095 ₪;
פיצוי בגין הפרשות פנסיוניות בחסר בסך 15,043 ₪;
פיצוי בגין אי מתן הודעה לעובד בסך 5,000 ₪;
תמורת הודעה מוקדמת בסך 8,200 ₪;
פיצוי בגין פיטורים שלא כדין 5,000 ₪;
השלמת פיצויי פיטורים בסך 10,962 ₪.