יאמר כבר, כי בקשת התובע לניתוק עתידי מקורה בזכות העומדת לו בהתאם להוראות סע' 13ד(ג) לחוק הגנת הצרכן, התשמ"א-1981 (להלן – "החוק"), הקובע כי–
"חוזה בעיסקה מתמשכת יסתיים בתוך שלושה ימי עסקים מיום שנמסרה הודעת ביטול לפי הוראת סעיף 14ט...והכל אם לא נקב הצרכן במועד מאוחר יותר בהודעת הביטול (בפיסקה זו – מועד הביטול); במועד הביטול יפסיק העוסק את הספקת ... השירותים, ולא יחייב את הצרכן בתשלומים בעד ... שירותים שניתנו לאחר מועד הביטול"
(ההדגשה שלי – ר.ב.).
מכאן, שלא מיתקיים התנאי של 'הפרה חוזרת' כמשמעותו בסעיף לצורך הגדלת הפצוי כפי הנידרש בתביעה.
בנסיבות שלפניי, אני סבורה כי מניין השיקולים לחומרא עולה לאין שיעור על מניין השיקולים לקולא, ואני סבורה כי הפצוי המתאים הוא בסך של 40,000 ש"ח.
התוצאה
12.1 אשר על כן, ועל יסוד כל המפורט לעיל, אני מחייבת את הנתבעת לשלם לתובע את הסך של 40,000 ש"ח בגין הפרת הוראות חוק הגנת הצרכן, כמובא לעיל.
...
על כן, אני קובעת כי תשובת הנתבעת מיום 30.10.17 מהווה הפרה שנעשתה בנסיבות מחמירות, המצדיקות מתן פיצוי כספי שלא יעלה על 50,000 ש"ח בהתאם להוראות סע' 31א(ג)(1) לחוק.
11.7 אני סבורה כי התנהלותו של התובע הייתה ראויה ביותר, וגם אם שגה במען אליו שלח את פנייתו מיום 9.1.18 או התבטא לעיתים באופן חריף מידי תוך מהלך עדותו לפניי כמובא לעיל, אכיפת החוק והרתעה מפני הפרתו כמו גם עידוד הצרכן למימוש זכויותיו וחומרת ההפרה ונסיבותיה - מעודדים פסיקת הוצאות לדוגמה על הצד הגבוה, בעוד ששווי העסקה – תומכים בפסיקת הוצאות לדוגמה על הצד הנמוך.
בנסיבות שלפניי, אני סבורה כי מניין השיקולים לחומרא עולה לאין שיעור על מניין השיקולים לקולא, ואני סבורה כי הפיצוי המתאים הוא בסך של 40,000 ש"ח.
התוצאה
12.1 אשר על כן, ועל יסוד כל המפורט לעיל, אני מחייבת את הנתבעת לשלם לתובע את הסך של 40,000 ש"ח בגין הפרת הוראות חוק הגנת הצרכן, כמובא לעיל.