זאת, בין השאר, משום שהמערערת קיבלה את מלוא ההסברים הנדרשים ביחס לבדיקות נוספות שניתן לבצע; משום שתוצאות הבדיקות שנערכו היו תקינות; ובשים לב לחוזר משרד הבריאות שהיה רלוואנטי באותה עת.
בית המשפט המחוזי, בפסק-דין מפורט ומנומק היטב, דחה את תביעת המערערים, וקבע כי לא הוכחה התרשלות מצד רופאי המשיבה.
כמו כן, בית המשפט המחוזי אימץ את חוות דעת המומחה מטעם המשיבה, שלפיה לא הייתה חובה לבדוק את עורף העובר בשלב סקירת המערכות המאוחרת, ואף לא חובה להפנות את המערערת לבדיקות נוספות בשלבים מוקדמים יותר של ההיריון; וקבע כי לא היו אינדיקאציות רפואיות שחייבו את רופאי המשיבה לנהוג באופן שונה מזה שנהגו.
...
לאחר שבחנו את טענות הצדדים ושמענו את טיעוניהם בדיון שהתקיים לפנינו, הגענו לכלל מסקנה כי אין להתערב בפסק-דינו של בית המשפט המחוזי.
זאת, מששוכנענו כי אין מקום להתערב בממצאי העובדה שנקבעו בפסק-הדין; כי ממצאים אלו תומכים במסקנותיו המשפטיות; וכי לא נפלה בו טעות שבחוק.
בנסיבות אלו, לא שוכנענו כי ענייננו בא בגדר המקרים החריגים, שבהם תתערב ערכאת הערעור בממצאי עובדה ומהימנות מובהקים שקבעה הערכאה הדיונית, או בהחלטה להעדיף חוות דעת רפואית אחת על פני רעותה, ועל כן, דין הערעור להידחות.
לנוכח כל האמור לעיל, אנו דוחים את הערעור ומאמצים את פסק-דינו של בית המשפט המחוזי על נימוקיו, לפי תקנה 148(ב) לתקנות סדר הדין האזרחי, התשע"ט-2018.