בוצעה תפירה של חתך בשפה ובחך וכן תפירה של חתך בברך ימין.
לצורך הערכת נכותו הרפואית של התובע כתוצאה מהתאונה מונו מומחים רפואיים בשלושה תחומים: א.א.ג ורפואת שיניים פה ולסת, אורטופדיה ופסיכיאטריה.
קיימות שתי צלקות עדינות באורך 1 ס"מ כל אחת, האחת בשפה העליונה הימנית, השנייה בסנטר.
במסגרת חוות דעתו מיום 1.10.09 ציין המומחה, כי מצא בבדיקת התובע הפרעה בריתמוס סקפולרי שמאלי, המהוה אינדיקאציה בלתי ספציפית להפרעה תפקודית של כתף/שכמה שמאל וכן חריקה תוך מפרקית מכאיבה.
עוד ציין המומחה כי, אמנם, רישום התלונות לאחר התאונה הוא על כתף ימין וכעת התלונות הן לגבי כתף שמאל אך, לאור גילו הצעיר, הממצאים הקליניים, בדיקת MRI וארתוגרפיה, ובהיעדר חבלה מתועדת אחרת, יש לשייך הממצאים בכתף שמאל לתאונה נשוא התובענה.
מכאן, שלתובע מעולם לא הייתה כל מיגבלה בכתף והוא אינו סובל מכל נכות בגין כך עקב התאונה.
...
איני מקבלת טענת התובע, כי לעולם לא יוכל לנהוג וגם המומחית אינה סבורה כך. לתובע קשיים מסוימים, אך אין מדובר בשלילה מוחלטת של יכולת הנהיגה.
לאור כלל האמור, אני קובעת כי נכותו הרפואית הצמיתה של התובע בתחום הנפשי בגין התאונה עומדת על 5%.
לאחר ששקלתי טענות הצדדים אני סבורה כי לא הוכח שבענייננו מדובר במקרה מיוחד, בו יש לסטות מההנחה, על פיה, הפסדי השתכרות של קטינים יוערכו בהתאם לשכר הממוצע במשק ועל פי נכותם הרפואית (ע"א 10064/02 מגדל חברה לביטוח בע"מ נ' רים אבו חנא, פ"ד ס(3) 13 [2006]; ע"א 778/83 עיזבון סעידי נ' פור, פ"ד מ(4) 628 [1986]; א' ריבלין תאונת הדרכים – תחולת החוק, סדרי דין וחישוב הפיצויים, מהדורה רביעית, 2012, עמ' 914 – 916).