המשיב טען כי עם השלמת עסקת המכירה וקבלת התמורה לידי המבקשת, התגבשה זכותו לקבלת הבונוסים בהתאם להסכם העסקה, וכי אין כל נפקא מינה אם המבקשת חילקה דיבידנדים בפועל לבעלי מניותיה או החזירה בפועל את הלוואת הבעלים או שמא היא נימנעה מלעשות כן, זאת מפני שלשיטתו, אבן הבוחן צריכה להיות האם הייתה למבקשת מניעה עניינית לבצע את האמור, וזאת לאחר שעיסקת המכירה הניבה רווח ובעקבותיה הפכה המבקשת לחברת שלד, נטולת פעילות עסקית.
...
בנסיבות אלה, כך לטענת המשיב, יש לדחות את הבקשה רק מטעם זה.
למען הזהירות, מוסיף המשיב וטוען, כי סיכויי הערעור שהגישה המבקשת נמוכים, שכן פסק הדין מנומק ומפורט כראוי, והוא סובב בעיקרו על ממצאים עובדתיים שערכאת הערעור אינה נוטה להתערב בהם.
אי לכך, ולאחר שנתתי דעתי לטענות הצדדים ולכלל נסיבות המקרה המסוים שבפני, הגעתי למסקנה כי האיזון הראוי בין זכויות הצדדים, לאור ההלכה הפסוקה בעניין זכאות משיב ליהנות מפרי זכייתו, ולאחר שקלול סיכויי הערעור ומאזן הנוחות לאור נסיבות המקרה המסוימות שבנדון - יהא בעיכוב ביצוע מחצית מהסכום הפסוק, כפוף לכך שהמבקשת תפקיד בקופת בית הדין ערובה להבטחת תשלום הסכום שעוכב.
סוף דבר –
אשר על כן, הבקשה מתקבלת באופן חלקי, כאמור בסעיף 18 לעיל, ואני מורה כי מחצית מהסכום הפסוק כאמור בפסק דינו של בית הדין האזורי, תעוכב (להלן – הסכום המעוכב), וזאת בכפוף לכך שבתוך 21 ימים מהיום, תפקיד המבקשת בקופת בית הדין ערבות בנקאית בגובה "הסכום המעוכב".
אם לא תופקד הערבות הבנקאית בגין "הסכום המעוכב" כנדרש ובתוך המועד כאמור לעיל – לא יהא תוקף לעיכוב הביצוע ויהא על המבקשת לשלם למשיב את מלוא הסכום הפסוק כאמור בפסק דינו של בית הדין האזורי.