בנסיבות אלה, משלא ניתן לקבוע מהו המרחק שהיה בין הרכב לבין האופנוע בעת שהרכב סטה לשול, ולנוכח קיומה של רשלנות תורמת מצידו של רוכב האופנוע, אשר נהג במהירות גבוהה על השול, אני סבורה כי נכון יהיה לזכות את הנאשמת מחמת הספק מעבירה של ביצוע סטייה שלא בביטחה.
עוד נקבע בסעיף 3 בהנחיה, כי בקרות תאונת דרכים בה מעורב רכב דו גלגלי שנסע בשול הדרך, לא תעמוד לו הגנה מכוח הנחיה זו.
באותה החלטה ציינתי כי: "סעיף 3 בהנחיה, אינו קובע כי במקרה בו נגרמה תאונה יש להגיש דוח בגין נסיעה על השול. אין לייחס לסעיף זה קביעה המותנית בתוצאה, כך שבקיומם של התנאים שנקבעו בסעיף 1 בהנחיה לא יוגש דוח בגין נסיעה על השול, אך אם אירעה תאונה חרף קיום התנאים כאמור, יוגש דוח בגין נסיעה על השול. מטרתו של סעיף 3 היא להבהיר, כי במקרה של תאונת דרכים אשר רוכב רכב דו גלגלי שנסע בשול הדרך מעורב בה, לא תעמוד לו הגנה מכוח סעיף 1 להנחיה, במובן זה ששאלת נשיאתו באחריות לתאונה, לא תושפע מהאמור בהנחיה.
לאחר כל האמור לעיל, ארשיע את הנאשמת בנהיגה בחוסר זהירות בנגוד לתקנה 21(ג) לתקנות התעבורה ואזכה אותה מחמת הספק מבצוע סטייה שלא בביטחה, בנגוד לתקנה 40 לתקנות התעבורה.
...
בנוסף, מקובלת עלי טענתה של הנאשמת כי בעת אירוע התאונה, רכבה לא היה בזויית אלכסונית, אלא הרכב כבר התיישרבמקביל לנתיב הימני.
עם זאת, אני סבורה כי נכון יהיה להרשיע את הנאשמת בעבירה של נהיגה בחוסר זהירות, וזאת לאור מכלול הנתונים שצוינו לעיל.
בכך אני סבורה כי הושג איזון ראוי וניתן משקל הולם לטענותיה של הנאשמת.
לאחר כל האמור לעיל, ארשיע את הנאשמת בנהיגה בחוסר זהירות בניגוד לתקנה 21(ג) לתקנות התעבורה ואזכה אותה מחמת הספק מביצוע סטייה שלא בבטחה, בניגוד לתקנה 40 לתקנות התעבורה.