חזוק למסקנתי מצאתי בהודעת ההתפטרות ששלח התובע לנתבעת ביום 13.5.21 (נספח 4 לכתב ההגנה) במסגרתה ציין התובע, כי הוא מתפטר מעבודתו "מסיבות אישיות", מבלי להלין על תנאי העבודה כלל.
בנסיבות אלה, לא מצאתי מקום לפסוק לתובע פצויי הלנת שכר והסכום ישולם לו בצרוף הפרישי הצמדה וריבית כחוק, ממחצית תקופת הזכאות (1.1.18) ועד למועד התשלום המלא בפועל.
...
ביום 28.10.20 הגיש התובע בקשה לארכה להגשת תצהירי עדות ראשית מטעמו ולאחר שהובהר לו, כי מדובר בתיק סגור, הגיש התובע ביום 17.11.20 בקשה לביטול פסק הדין; בהחלטה מיום 2.12.20 נעתר בית הדין לבקשה בהעדר תגובה מטעם הנתבעת.
"
מן הכלל אל הפרט
ראשית אבהיר, כי אין בידי לקבל את טענת התובע, לפיה הצהרת מדריך הלילה עליה הוא חתום (נספח 2 לכתב ההגנה) אינה חוקית ואינה מחייבת, מעצם העובדה כי מי שחתום עליה מצד הנתבעת הוא מר אמיר סעד, אשר שימש מנהל ההוסטל ולא הוגדר כמורשה חתימה בנתבעת.
כך גם הודעת הוואטסאפ ששלח התובע לנתבעת ביום 7.5.18 (נספח 3 לכתב ההגנה) במסגרתה הוא הודיע, כי התחיל עבודה מקבילה בשעות הצהריים עד לשעה 22:00, שלאחריה התובע היה אמור להתחיל בעבודתו בנתבעת כמדריך לילה, יש בה כדי לתמוך במסקנה, שלא מדובר היה ב- 12 'שעות עבודה' במהלך משמרת הלילה, אלא במשמרת הכוללת שעות שינה ומנוחה, באופן המאפשר לתובע לשלב בין שתי העבודות.
סוף דבר
על יסוד האמור, התביעה מתקבלת בחלקה.
הנתבעת תשלם לתובע, תוך 30 ימים ממועד קבלת פסק הדין הפרשי שכר מינימום בסך 4,929 ₪, בצירוף הפרשי ריבית והצמדה כחוק, ממחצית תקופת הזכאות (1.1.18) ועד למועד התשלום המלא בפועל.