אמנם, עיון בפרוטוקול הדיון המוקדם שהתקיים ביום 10.7.18 לפני כב' הרשם (בדימוס) אדרת מעלה, כי התובעת טענה שם תחילה כי האדם ששילם לה את שכרה במזומן בתקופת העבודה שבמחלוקת היה מר ממן ורק לאחר שמר ממן הבהיר כי בתקופת העבודה שבמחלוקת הוא שהה בשליחות בחו"ל וטרם עבד בשורות הנתבעת, שינתה התובעת את גירסתה, ואמרה: "אני מתקנת שקבלן אחר שילם לי בשם ארתור. זו אותה חברה"[footnoteRef:16] (ההדגשה הוספה- ר.ג.).
]
אשר לטענת הנתבעת שלפיה התובעת התפטרה בעקבות מעבר צפוי למרכז הארץ, העיד בעלה של התובעת כי לא היו דברים מעולם:
"ש. מורדי ... אומר שהוא ביקש ממך שהתובעת תחזור לעבוד ואתה אמרת לו שאתה לא רוצה שהיא תחזור לעבוד כי אתם עוברים למרכז. לאיזה עיר עברתם במרכז?
אשר לגובה הפצוי הממוני, נבהיר, כי בהתאם לשילוב הוראת סעיף 13א(ב)(1) לחוק עבודת נשים, והוראות סעיף 13ב לחוק פצויי פיטורים ותקנות פצויי פיטורים (חישוב הפיצויים והתפטרות שרואים אותה כפיטורים), תשכ"ד-1964 (אשר סעיף 13א(ב)(1) הנ"ל מפנה אליהן), השכר הקובע לעניין גובה הפצוי מכוח חוק עבודת נשים הנו השכר הקובע לפיצויים[footnoteRef:69], שכפי שקבענו לעיל עומד על סך של 3,900 ₪.
התובעת הוסיפה וטענה כי "עפ"י הדין, ככל שאין בידי הנתבעת להוכיח, כי התובעת לא (ההדגשה במקור- ר.ג.) עבדה מעבר לש"נ הנ"ל, הרי מתבקש ביה"ד הנכבד לחייבה לשלם לתובעת סך השווה ל-15 שעות עבודה חודשיות (ההדגשה הוספה- ר.ג.) במכפלת חודשי העבודה". התובעת הוסיפה וציינה כי "לתביעה זו מצורפת בקשה לפיצול סעדים לעניין ש"נ, וזאת על מנת לקבל נתוני העסקה מפורטים יותר במסגרת הליך גילוי מסמכים". [72: ראו סעיף ג6 לכתב התביעה.
...
התביעה לתשלום פיצוי בגין הפסד מענק לידה – נדחית.
הבקשה לתקן פגם בהליך בדרך של הוספת רכיב שעניינו תשלום פיצויי פיטורים מלאים או הפרשי הפרשות לפיצויים, מבלי לבקש את תיקון כתב התביעה- נדחית.
הנתבעת תשלם את הוצאות התובעת בסכום של 1,000 ₪ ושכ"ט עו"ד בסכום של 4,000 ₪.